Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Akela

2023-07-13

Finansiering med Akela

Akela nischar sig inom rådgivning för fastighetsfinansiering och kan bistå med finansiering upp till 100 MSEK. Primärt lägger Akela fokus på korta bryggfinansieringar mot säkerhet, där andra traditionella processer genom banker är för långsamma eller icke-flexibla. Därmed prioriterar Akela en personlig dialog med kund, för att säkerställa en så skräddarsydd finansieringslösning som möjligt.

Fördelar med Akela

  • Effektivitet: Utan att tumma på kvalitet jobbar Akela snabbt för att säkerställa att ditt finansieringsbehov tillgodoses inom korta tidsramar.
  • Flexibilitet: Akela vill vara ditt val när traditionella metoder inte passar ditt företag. Vid tillfället att det finns ytterligare säkerheter som inte framkommit i ansökan så kan Akela även ta höjd både i prissättning och villkor som lånebelopp.
  • Personligt bemötande: Förtroende, kommunikation och trygghet är huvudfokus för Akela.

Erfarna grundare

Grundarna, Jonas Björkman och Erik Nordin, var även med och startade upp Tessin; en finansieringstjänst med placering av kapital direkt i fastigheter. Tessin erbjuder investeringsmöjligheter genom crowdsourcing, där investerare reserverar andelar i ett specifikt fastighetsprojekt. På så sätt nås en större grupp potentiella investerare som ökar chanserna för ett genomfört fastighetsprojekt, och ger samtidigt företagare tillgång till finansieringskällor bortom traditionella metoder som banker.

Uppdaterad 2023-07-13
Påbörja ansökan
Ansökan är inte bindande
eller
Svar direkt - utan kreditupplysning

Innehåll