Krea
Utmärkt 4.7 / 5

FINQR

Skriven av: Carsten Leth

Senaste uppdatering: 24 mars 2023

FINQR - optimera din likviditet

När FINQR startades var det med tanken att utmana de traditionella aktörerna som de ansåg var för långsamma i utvecklingen mot det digitala och automatiserade. FINQR tänker nytt och större och hela tiden utveckling.

FINQR är den digitala och smidiga partnern för dig som vill sälja fakturor och administrera din fakturahantering. Deras fokus ligger på att genom fakturaköp öka ditt företags likviditet. FINQRs mål är att på detta sätt få företag vara i ett tillstånd där de ständigt har en automatisk optimerad likviditet.

Fokus hos FINQR

FINQR har sitt fokus i att ständigt utveckla. De ser digitalisering och automatisering som svaret på en enklare vardag för företagare. Det är det som kommer hjälpa företag att göra dess arbete bättre och smidigare. Och det viktigaste - FINQR slutar aldrig utvecklas.

FINQR fakturaköp och factoring:

FINQR fakturaköp finns till för att företagare snabbt och enkelt ska kunna frigöra kapital till bolaget. Det är också i denna produkt som deras plattform utgår ifrån. Den grenas sedan ut i olika delar utifrån företagets specifika behov. Du kan få hjälp med allt från fakturering, inkasso till betalning och bokföring.

  • När du säljer dina fakturor till FINQR får du pengarna utbetalt inom bara några dagar. På så sätt är det ett effektivt sätt att fylla kassaflödet för olika behov.
  • Genom att få in likviditet till företaget kan du till exempel betala egna fakturor, löner eller produktioner.
  • Företaget bestämmer själv hur många fakturor det vill sälja till FINQR.