Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Nordea

Skriven av: Carsten Leth

Senaste uppdatering: 30 januari 2024

Med 200 år på nacken är Nordea en av Sveriges äldsta banker. De är en fullservicebank som kan erbjuda ditt företag med alla typer av finansieringstjänster. Nordea vill bidra till tillväxten hos nordiska företag och bidra till en bättre morgondag. De ser alltid framåt, vill skapa utveckling och innovation.

Nordeas värderingar

Nordeas värderingar ligger djupt rotade och är något hela verksamheten strävar efter som helhet. De tre huvudsakliga värderingar de har är:

  1. Personliga - Nordea vill skapa starka relationer till deras kunder och förstå varje företags unika situation och behov
  2. Experter - Nordea sätter stolthet i att vara experter på marknaden. De vill dela med sig av sin kunskap för att hjälpa sina kunder i deras tillväxtresa. De använder även sina kunskaper för att på bästa sätt tillgodose ditt företags finansiella behov.
  3. Ansvarsfulla - Nordea är alltid uppmärksamma på hur deras beslut påverkar både samhället och den lilla företagaren. Genom sin storlek och styrka vill Nordea kunna erbjuda de bästa lösningarna för ditt företag.

Nordeas finansieringslösningar

Tack vare Nordeas storlek har de möjlighet att fokusera både på stora företag och institutioner likväl som små- och medelstora företag. De hittar lösningen som passar just ditt företags specifika situation.

Nordea erbjuder alla typer av finansieringslösningar för företag.

  • Nordea Företagslån - Nordea erbjuder flera typer av företagslån med olika upplägg, bland annat Gröna företagslån. Du kan välja mellan rörlig ränta, ränta med tak samt fast ränta.
  • Nordea Fastighetskrediter - Nordea har flera lösningar för ditt fastighetsprojekt
  • Nordea Small Business Loan - Ett enkelt företagslån, speciellt för dig som småföretagare
  • Nordea Kontokredit/Checkkredit - Du betalar bara för det belopp du använder
  • Nordea Factoring, Fakturaköp och fakturabelåning - Nordea erbjuder flera factoringprodukter som ger ditt företag möjlighet att snabbt öka kassaflödet
  • Nordea Leasing - Nordea erbjuder leasing av utrustning men även bilfinansiering med leasing.
Påbörja ansökan
Ansökan är inte bindande
eller
Svar direkt - utan kreditupplysning

Innehåll