Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Hitta rätt finansiering för bil och lastbil –
alla bilmärken

Konkurrensutsätt upp till 30 långivare

Varför ta ett billån för företag?

Ett billån kan vara den perfekta lösningen om ditt företag är i behov av en eller flera företagsbilar. Jämfört med alternativ, såsom leasing av företagsbilar har ett billlån följande fördelar:

  • Ditt företag behöver inte belasta företagets likviditet.
  • Du får äganderätt över bilarna och kan när som helst välja att sälja bilarna.
  • Ni kan slippa separata kostnader för försäkring och eventuell underhåll, även om dessa kostnader kanske betalar tillbaka sig själva under tiden.

Utforska fördelarna med ett billån och säkra en smidig väg till finansiering genom Krea. Hos oss får du förslag på företagsleasing och företagslån för bilköp med en ansökan.

Vem har lägst ränta på billån för företag idag?

Det finns många olika typer av billån till företag, där villkor, så som ränta och återbetalningstid, skiljer sig åt mellan långivare. Vanligtvis har leverantörer av bilarna (exempelvis Tesla, Volkswagen, Audi, Toyota) de mest förmånliga villkor, men det är inte helt säkert att ditt företag får finansiering för bil godkänt. Dessutom kan villkoren skilja sig åt mycket och du kanske vill amortera mindre genom ett högre restvärde.

Därför är det viktigt att göra en ordentligt upphandling och ta in förslag på företagsleasing och företagslån. Hos Krea kan du göra det med en och samma ansökan.

  • Bättre villkor
  • Spara tid - vi gör jobbet åt dig
  • Kostnadsfri ansökan och endast en kreditupplysning
Börja här
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
186 omdömen

Få bättre villkor på företagslån med Krea

Bättre villkor

Genom att använda vår tjänst ökar du dina chanser för bäst villkor. Vi sammanställer alla kostnader så slipper du räkna själv.

Tidseffektivt

Du slipper söka hos flertalet leasingbolag själv och får snabbt en översikt av möjliga finansieringslösningar.

Få rådgivning

Vi hjälper dig att sammanställa rätt underlag. Våra finansieringsexperter hjälper dig att få din förfrågan beviljad.

Hur mycket kostar billån för företaget i månaden?

Använd vår lånekalkylator för att räkna på kostnaden för ett billån för företaget.

Leasa eller köpa företagsbil eller lastbil?

Både alternativen har sina fördelar

Fördelar med att köpa företagsbil, skåpbilar och lastbilar

När du köper en företagsbil äger företaget den och kan använda den under så lång tid som önskas, utan begränsningar från leasingavtal.

Du kan dra av kostnader som rör ägandet och underhållet av företagsbilen, såsom räntekostnader och vissa driftkostnader, vilket kan minska företagets skattebörda. Du kan också sälja den när du inte längre behöver den, vilket genererar en återbetalning och minskar kostnaden över tid.

Fördelar med att leasa fordon

Generellt är det mer förmånligt att leasa företagsbilar, skåpbilar och lastbilar. Men, leasing är mindre flexibelt.

  • För företagsbilar (som används minst 100 mil per år) kan du dra av 50% av den ingående momsen på leasingavgiften. Om du bedriver taxiverksamhet, eller uthyrningsverksamhet får du även dra av 100% av den ingående momsen på personbilar. Tunga lastbilar kan man alltid dra av 100% av momsen och även för vissa skåpbilar/lätta lastbilar.
  • Det kan vara lättare att få leasing godkänt för ditt företag, framförallt för större belopp eftersom bilen står som säkerhet.

Teknik som sparar tid åt dig

1Ansök på 5 minuter

Fyll i information om ditt företag. Vi samlar in data automatiskt från publika datakällor, så du slipper göra det.

2Vi sammanställer ditt kreditunderlag

Vi säkerställer att ditt företag presenteras på bästa möjliga sätt för långivarna. Endast en kreditupplysning från UC tas på företaget och eventuella borgensmän.

3Få anpassade förslag

Du får förslag på billån och företagsleasing med en ansökan från flera banker och långivare. Vårt system rekommenderar förslag som passar bäst för ditt företags behov.

4Få utbetalt utan krångel

Du kompletterar information och signerar avtal på endast några minuter. Du får finansiering för bilen klart inom 2-5 dagar.

Vi har hjälpt över 20 000 företag

4.7 / 5
186 omdömen

Frågor och svar