Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Få flera förslag på byggnadskreditiv

Rätt finansiering för ditt företags nästa fastighetsprojekt

Hur fungerar och vad är ett byggnadskreditiv?

Byggnadskreditiv - din kredit vid fastighetsköp. Ett byggnadskreditiv, också kallat byggkreditiv, byggkredit, byggnadslån och byggnadskredit, kan ditt företag ansöka om vid finansiering av ett fastighetsprojekt. Ett byggnadskreditiv är en förmånlig kredit där utbetalningarna sker allt eftersom du behöver pengarna i projektet. Ditt företag betalar bara ränta på de summor av krediten som används. Du kan ansöka om byggnadskreditiv när ditt företag ska bygga nytt, göra en större ombyggnation eller göra ett tillbygge på en fastighet. Läs mer om byggnadskreditiv.

Vad krävs för att få ett byggnadskreditiv?

När ditt företag ansöker om byggnadskreditiv behöver din ansökan innehålla en fastighetsbeteckning samt både köpeskillingen av fastigheten och övrig finansiering vid fastighetsförvärvet. Du behöver visa upp bygglovshandlingar, projektkalkyl/budget och av vem/hur byggnationen ska genomföras. I ansökan ska även ingå önskad belåning och egen insats, ägar-/organisationskarta samt en förhandsvärdering av fastigheten.

  • Finansiering från 1 Mkr och uppåt
  • Förslag inom 2-4 dagar
  • Kostnadsfri ansökan
Börja här
eller
Testa hur mycket du kan låna
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
183 omdömen

Krea - när villkor är viktigt

Bättre villkor

Genom att använda vår tjänst ökar du dina chanser för bäst villkor. Vi sammanställer alla kostnader så slipper du räkna själv.

Tidseffektivt

Du slipper söka hos 30 banker själv och får snabbt en översikt av möjliga lösningar på byggnadskreditiv.

Få rådgivning

Vi hjälper er att sammanställa rätt underlag. Våra finansieringsexperter hjälper dig att få din förfrågan beviljad.

Hur mycket kostar ditt nästa fastighetsprojekt?

Använd vår kalkylator för att uppskatta kostnaden för ditt fastighetsprojekt. Observera - när du söker byggnadskreditiv erbjuder de flesta långivare amorteringsfria lån.

Om byggnadskreditiv

Hitta rätt byggnadskreditiv för ditt företag

Är du en entreprenör, fastighetsutvecklare eller självständig aktör som söker extern finansiering till ditt nästa fastighetsprojekt? Krea erbjuder en enkel och digital lösning för upphandling av byggnadskreditiv. Byggnadskreditiv är en passande kredit vid fastighetsköp.

Alla fastighetsutvecklare gynnas av att jämföra förslag på byggnadskreditiv. Långivarna har olika kreditprocesser vilket leder till att förslagen du får på byggnadskreditiv skiljer sig åt. Genom att använda Kreas tjänst för finansiering genom byggnadskreditv kan företagare välja det förslag som passar dem bäst.

Vad är kostnaden på ett byggnadskreditiv?

Ett byggnadskreditiv är en slags kredit där utbetalningar från den beviljade summan sker allt eftersom det behövs i projektet. Ditt företag betalar bara ränta på den summa som används. Utöver ränta kan det tillkomma fasta kostnader vid tecknandet - exempelvis uppläggningsavgift. Både ränta och andra kostnader kan skilja sig mellan olika långivare, därför lönar det sig att jämföra olika förslag genom Krea.

Hur mycket kan man låna vid byggnadskreditiv?

Belåningsgraden beror på en bedömning från långivaren avseende projektets risk, entreprenörens erfarenheter och historik samt det geografiska läget av fastigheten. Hos Krea kan ditt fastighetsprojekt beviljas byggnadskreditiv på 1 Mkr och uppåt.

Teknik som sparar tid åt dig

1Ansök på 5 minuter

Fyll i information om ditt företag och fastigheten. Vi samlar in data automatiskt från publika datakällor, så du slipper göra det.

2Vi sammanställer ditt kreditunderlag

Vi säkerställer att ditt företag presenteras på bästa möjliga sätt för långivarna. Endast en kreditupplysning från UC tas på företaget och eventuella borgensmän.

3Få anpassade förslag

Du får förslag på byggnadskreditiv från flera banker och långivare. Vårt system rekommenderar förslag som passar bäst för ditt företags behov.

4Få utbetalt utan krångel

När ni valt ett finansieringsförslag att gå vidare med så kontaktar långivaren er för att stämma av att all information är på plats innan finansieringen betalas ut.

Vi har hjälpt över 20 000 företag

4.7 / 5
183 omdömen

Ta hjälp av en av våra experter på byggnadskreditiv

Kompetent rådgivning gällande byggnadskreditiv

Vi hjälper er att sammanställa rätt underlag. Ni behöver inte förstå alla finansieringsdetaljer. Krea’s rådgivare tar hand om det.

Våra rådgivare sparar dig tid och krångel

Våra finansieringsexperter har daglig kontakt med banker och långivare för att hjälpa dig att få din förfrågan beviljad.

Ta kontakt med en av våra rådgivare

Frågor och svar