Sv
  • Sv
  • En

Om fakturaköp

Factoring är ett samlingsbegrepp för fakturabelåning, fakturaköp och försäljning av fakturor. Factoring innebär att du på ett eller annat sätt får pengar i utbyte mot dina fakturor. Antingen att du säljer dem eller att du har dem som en försäkring vid ett lån. Factoring är ett alltmer populärt sätt att finansiera ett företag på och passa särskilt bra för den som behöver snabb likviditet. Här samlar vi alla resurser för dig som vill veta hur du kan finansiera din verksamhet med factoring.

Fler företag använder fakturaköp under Corona - därför digitaliserade vi upphandlingsprocessen

Läs om varför vi valde att digitalisera upphandlingsprocessen av fakturaköp för företagare. Vi tror många småföretag kan hitta bra villkor genom att jämföra fakturaköp och företagslån i samma process.
Läs mer

Vad betyder fakturabelåning?

Läs om hur fakturabelåning fungerar. Sedan starten har KREA hjälpt fler än 6000 företag att jämföra finansiering. Besök krea.se idag och läs mer om företagsfinansiering.
Läs mer

Varför är fakturaköp bra för företag?

Frigör kapital via fakturaköp. Läs om varför fakturaköp är ett bra alternativ för ditt företag. Besök KREA - Störst jämförelse av företagsfinansiering.
Läs mer

Factoring - Fördelarna med att sälja och belåna fakturor

Factoring är ett populärt alternativ till företagslån. Läs om hur factoring fungerar och hur du kan använda det som komplement till företagslån.
Läs mer