Sv
  • Sv
  • En

Vi hjälper våra kunder få 4-30 mkr i finansiering

Vi förhandlar med bankerna åt dig - så du får mer tid för företaget
  • Personlig rådgivning under hela processen
  • Skräddarsydd affärsplan
  • Anpassade finansieringslösningar
Börja här
Du väljer själv vilken information du vill dela
4.7 / 5
129 omdömen

Varför Krea?

Skräddarsydd affärsplan

Genom att låta oss sammanställa en grundlig affärsplan, kan vi presentera alla relevanta underlag för banken. Det ökar dina chanser att bli erbjuden bra villkor.

Hitta bäst villkor

Genom att konkurrensutsätta alla relevanta långivare och traditionella storbanker kan vi säkerställa att du får bästa möjliga villkor på din finansiering.

Oberoende rådgivning

Vi erbjuder oberoende rådgivning och stöttning genom hela processen, vilket gör att du kan känna dig trygg i det finansieringsalternativ du väljer att gå vidare med.

Finansiering upp til 30 mkr

Personlig rådgivning efter dina behov

Vid större kapitalbehov kan det vara både krångligt och tidskrävande att få tillgång till bra finansieringsvillkor. Därför har vi tagit fram en tjänst där vi stöttar dig som företagare genom hela processen - från ansökan till utbetalning. Utifrån dina förutsättningar sammanställer vi en affärsplan och förhandlar med bankerna åt dig, så att du får mer tid till företaget.

Så går det till

1Ansök på krea.se

Beskriv din situation och lägg till viktig information om ditt företag. Krea är uppkopplat till vissa bokföringssystem som Visma och Fortnox så att du enkelt kan dela din företagsinformation.

2Vi sammanställer en affärsplan

Utifrån underlaget sammanställer vi en affärsplan och förhandlar med bankerna åt dig.

3Välj bland indikativa förslag

Bankerna lägger fram indikativa förslag där du väljer vilka förslag som passar bäst och som du önskar gå vidare med.

4Finansiering på plats

Vi är med dig hela vägen genom kreditkommitté och till dess att nya finansieringen är på plats

Möt en av våra rådgivare

Partner till upptagna företagare

Jag brinner för att förmedla en kundupplevelse i världsklass. Genom denna tjänst känner jag att jag får göra just det, bistå er upptagna företagare så att ni kan fokusera på verksamheten medan jag upprättar en grundlig affärsplan, företräder er och förhandlar fram bästa möjliga lånevillkor för att säkerställa en god grund i företagets framtid.

Jag är utbildad civilekonom vid Uppsala Universitet, behärskar fem språk och har alltid arbetat med service på något sätt. Att mina kunder skall bli mer än nöjda samt rekommendera mig vidare har alltid stått högst upp på min prioritetslista. Min erfarenhet sträcker sig över flera branscher och arbete med många entreprenörer. Jag har god förståelse för vilka utmaningar små- och medelstora bolag ställs inför, och vill gärna vara med och bidra till en del av lösningen.

Det här säger mina kunder om mig:

"Vi är positivt överraskade av hur snabbt och smidigt processen gick och vi hade hela tiden en tät dialog med Krea. Tack Theresa för ett väl utfört uppdrag!"

Läs om uppdrag vi är extra stolta över

Ayima Group

Ayima Group AB är en global, börsnoterad SEO-byrå med verksamhet främst i Storbritannien och USA. Efter pandemin har bolaget identifierat en möjlighet till stor tillväxt i Sverige men har saknat likviditet att anställa rätt personal. Ayima sökte därför tillväxtfinansiering på den svenska marknaden.

Krea sammanställde affärsplan och annat relevant underlag, tog kontakt och skötte sedan förhandlingen med potentiella långivare. Genom Krea lyckades 9 Mkr säkras i tillväxtfinansiering, dessutom till 25 % lägre kostnad än tidigare finansiering som tagits i Storbritannien.

“Det har varit en väldigt positiv upplevelse, framförallt hur Krea tog över ansvaret att driva fram processen med olika långivare och att bara ha en kontaktperson. Vi kunde fokusera vår tid på verksamheten istället för att söka finansiering.”

Michelle Dempsey, CFO

Vanliga frågor