Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Finansiering för transportindustrin

Få flera förslag på företagslån och fakturaköp
 • Kostnadsfritt
 • Förslag inom 1 dag
 • Över 1000 nöjda transportföretag som kunder
Börja här
eller
Se hur mycket du kan låna först
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
183 omdömen

Finansieringsbehov i transportbranschen

Stigande kostnader

Hög konkurrens samtidigt som branschen präglas av chaufförbrist lämnar små marginaler över till företagarna. Genom Krea kan våra kunder undvika att betala onödigt höga finansieringskostnader och får dessutom en enkel kostnadsöversikt vid ett finansieringsförslag.

Automatisering och ny teknik

I linje med teknikutvecklingen går transportsektorn allt mer mot automatiserade, smarta, fordon. Många av våra kunder i transportbranschen använder sig av Krea för att enkelt få tillgång till kapital för att finansiera en investering, och därigenom fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Större fokus på hållbarhet

I takt med FN:s hållbarhetsmål förväntas fler regleringar införas för att främja en hållbar transportindustri. Detta kan resultera krav på ny energieffektiv teknik, utsläppstak, samt hållbara drivmedel. Dessa omställningar kan vara resurskrävande för många aktörer och kan öppna upp behovet för extern finansiering.

Våra lösningar för transportsektorn

Företagslån upp till 30 Mkr

 • Vi konkurrensutsätter flest banker

 • Kostnadsfritt och inte bindande

 • Alla förslag inom 1 dag

Sälj fakturor och få betalt direkt

 • Få upp till 99% av av fakturabeloppet

 • Kostnadsfritt och inte bindande

 • Alla förslag inom 1 dag

Fastighetslån upp till 100 Mkr

 • Belåningsgrad upp till 80%

 • Flexibel amorteringstakt

 • Alla förslag inom 2 dagar

Varför Krea?

Störst nätverk

Vi konkurrensutsätter flest banker och långivare på marknaden. Det säkerställer att du hittar rätt lösning för just ditt företag.

Bättre villkor

Genom att använda vår tjänst ökar du dina chanser för bäst villkor. Vi sammanställer alla kostnader så att du slipper dolda avgifter.

Flexibla säkerhetskrav

Många av våra långivare erbjuder flexibla säkerhetskrav och du kan t.e.x. välja att pantsätta fordon och maskiner.

Vi har hjälpt tusentals transportföretag med finansiering

Bang Transport AB

Vi är ett mindre åkeri med körning till restauranger och hotell och har fått en kraftig nedgång av beställningar pga omständigheterna nu med pandemin. Via Krea fick vi snabb hjälp och lånet betalades ut inom bara några dagar vilket gjorde att vi kan fortsätta med verksamheten ytterligare några månader nu och ta oss igenom den här situationen.

Adrian Slowley

Manz Transport AB

Har haft en nedgång i beställningar pga pandemin, vi driver en taxiverksamhet och behövde företagslån för att förbättra likviditeten under en kort period. Hos Krea fick vi snabbt svar på min ansökan och bra ränta. Bra också med möjlighet att betala av lånet i förtid, vi hoppas på att se en uppgång igen under Juni och att vi redan då kan börja betala tillbaka lånet. Nu kan vi fortsätta köra till sommaren där vi också hoppas på att se en ökad efterfrågan som innan pandemin.

Zeeshan Naeem

Vi har hjälpt över 20 000 företag

4.7 / 5
183 omdömen

Frågor och svar