Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Carsten Leth

Kommersiell chef

Kontakta Carsten

Om författaren

Carsten Leth är kommersiell chef och vice VD på Krea och har varit verksam inom bolaget sedan 2019. Han är ursprungligen från Danmark och har en examen som civilekonom med en master inom finans och redovisning. Hans kunskap inom företagande och finans, från stora till små företag, gör att han förstår vikten av relevant information vid företagsfinansiering, vilket också återspeglas i hans skrivande.

Utbildning

MSc, Finance & Accounting (FIR) från Copenhagen Business School (CBS)

Tidigare erfarenhet

Erfarenhet inom både management och bank- och finanssektorn. PwC, Danske Bank, Maersk och startup-bolaget Chinsay.

Expertis

Företagslån, Finansiering, Factoring och Leasing. Allt om hur småföretag kan få så förmånliga lånevillkor som möjligt.

Senaste artiklar från författaren

Företagsupplysning - vad är UC kreditupplysning?

En företagsupplysning tas på ditt företag för att se om företaget har möjlighet att betala tillbaka företagslånet och för att kontrollera företagets kreditbetyg.

Varför får vissa företag inte lån? Ta del av vår guide

Vad är det egentligen bankerna tar hänsyn till vid en kreditbedömning av ditt företag? I denna artikel går vi igenom vilka faktorer som är viktigast enligt vår låneindikator.

Guide till företagskonto - allt du ska tänka på

Behöver du öppna ett företagskonto? Läs om allt du behöver veta innan du ansöker. ✓ Lista av alla banker ✓ Kostnader ✓ Krav

Analys visar fördelarna med att lägga till redovisningsdata i sin låneansökan

Genom att inkludera aktuell redovisningsdata i din ansökan om företagslån ökar du dina chanser att bli beviljad med 10% enligt vår analys av 12 000 ansökningar.

Så går det till att starta aktiebolag

Ska du starta aktiebolag? Krea går igenom processen steg för steg, samt tips om hur du räknar ut lön och hur du får låna ut pengar i aktiebolag. Läs mer här.