Krea

Carsten Leth

Författare

Om författaren

Carsten Leth är kommersiell chef och vice VD på Krea och har varit på bolaget sedan 2019. Carsten ansvarar för Kreas kommersiella aktiviteter, och arbetar för att utveckla och bygga Kreas varumärke samt Kreas strategiska position på marknaden för digital upphandling av företagsfinansiering.

Bakgrund:

Carsten har en omfattande bakgrund från bank- och finansvärlden och har tidigare arbetat på bland annat PwC och Danske Bank i Köpenhamn. Utöver detta har han arbetat med bolagsstrategi på Maersk och svenska startupen Chinsay.

Carsten är utbildad civilekonom på Copenhagen Business School och har master inom finans och redovisning sedan 2006.

Kontakta Carsten

Senaste artiklar från författaren

I Kreas artikelbibliotek skriver Carsten om allt från viktiga nyheter inom bankvärlden till hur företagare kan maximera chanserna för att få så förmånliga lånevillkor som möjligt. Något som ligger Carsten extra varmt om hjärtat är hur teknologi kan driva innovativa finansieringslösningar som utmanar den traditionella finansmarknaden.

5 tips: Förbättra kassaflödet - koll på företagets kassaflödesbudget?

Läs om hur du kan förbättra företagets kassaflöde med 5 tips. Fler artiklar och tips för företagare på krea.se - Där företag hittar rätt lån.
Läs mer

Jämförelse av finansiering - Företagslån vs. fakturaköp

Att hitta företagsfinansiering har blivit en allt svårare uppgift. Läs om vilket alternativ som är bäst för ditt företag: företagslån eller fakturaköp.
Läs mer

Fler företag använder fakturaköp - därför digitaliserade vi upphandlingsprocessen

Vi har digitaliserat upphandlingsprocessen av fakturaköp för företagare. Hitta bra villkor genom att jämföra fakturaköp och företagslån i samma process.
Läs mer

Byggnadskreditiv företag - den förmånliga krediten för ditt fastighetsprojekt

Är du osäker på vad ett byggnadskreditiv är? Här förklarar vi finansieringsformen och svarar på de vanligaste frågorna inom ämnet.
Läs mer

Förhandling för framgångsrik företagsfinansiering

Läs om hur du kan förhandla dig till en förmånligare ränta hos banker och långivare - Allt om förhandling för företag som söker finansiering.
Läs mer