Sv
  • Sv
  • En
Just nu upplever vi stort intresse för EU lån med begränsad borgen

Få flest förslag på företagslån

Vi hittar bäst villkor på företagslån - upp till 4 miljoner kr
  • Kostnadsfritt
  • Specialister på företagslån
  • Förslag från flest banker inom 1-2 dagar
Börja här
eller
Se hur mycket du kan låna först
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
154 omdömen

Krea - när villkor är viktigt

Bäst villkor

Vi konkurrensutsätter flest långivare på marknaden så att du kan få bästa möjliga villkor.

Enkelt

Visa upp ditt företags styrkor för långivarna. Du gör allt online och väljer själv hur mycket information du vill dela med dig av.

Nöjdast kunder

Vi har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagslån och har de nöjdaste kunderna enligt Trustpilot.

Om företagslån

Vad är ett företagslån?

Ett företagslån, eller företagskredit, är en extern investering. Lånens storlek och längd varierar mellan företag och långivare. Vissa långivare specialiserar sig på mindre företag medan andra fokuserar på större. Att jämföra företagslån lönar sig därför alltid, oavsett vilken typ av företag du har.

Varför ska företag låna pengar?

Företagslån tas av olika anledningar och är ett sätt öka kassaflödet snabbt. Tillskottet av kapital kan användas för exempelvis en investering eller expansion. Ett företagslåns kostnad varierar, det bästa sättet att få reda på vilka villkor just ditt företag kan få är att göra en ansökan hos Krea. En ansökan är inte bindande och vi delar inte dina kontaktuppgifter förrän du har valt ett erbjudande att gå vidare med.

Hur mycket kan jag låna till mitt företag?

Innan du gör en ansökan hos oss kan du räkna på företagslånet, dvs estimera låneutrymme, via vår AI-tjänst. Studier visar att en ansökningar om för stora lånebelopp ofta leder till sämre lånevillkor. Om ditt maximala låneutrymme är 2 miljoner kronor, är det därför bättre att ansöka om ett företagslån på 2 miljoner kronor istället för tex 3 miljoner.

Så får du bäst villkor på företagslån

1Ansök med rätt belopp

Genom att använda Kreas Låneindikator kan du se vilket belopp som ger dig bäst villkor. Låneindikatorn tar 30 sekunder att fylla i och sker utan kreditupplysning.

2Lägg till rätt information

Krea är uppkopplat till banker och bokföringssystem så att du enkelt kan lägga till information om ditt företag. Du väljer själv vad du vill lägga till och vi delar bara information om det hjälper dig att få bättre villkor.

3Välj bland flest låneförslag

Långivare och banker ger dig förslag inom 1-2 dagar. Vi samarbetar med flest banker och långivare, vilket ger bäst chanser till bra villkor.

Exempelkunder inom företagslån

MIN Bygg och Projektledare i Sundbyberg

Vi hade inga intäkter under några månader och sökte därför lån för att uppehålla likviditeten. Hos Krea gick det bra att ansöka om företagslån och det var smidigt. Vi börjar nu se en uppgång på beställningar igen.

Tack vare företagslånet kan vi fortsätta hålla bolaget vid liv tills krisen börjar luckra upp sig igen.

Mikael Nybroe, Grundare
dBlux

På grund av corona-krisen har efterfrågan sjunkit samtidigt som befintliga beställningar har avbokats. Företagslånet hjälper mig att betala hyra och löpande kostnader tills förhoppningsvis restriktionerna om större folksamlingar börjar tillåtas.

Har tidigare ansökt om företagslån hos vår husbank. Men servicen är för dålig och det tar 10 dagar bara för att få svar på ett mail. Hos Krea gick det snabbt och smidigt att ansöka om företagslån, och jag fick svar direkt.

Magnus Strandell, Grundare
Karisma Rekrytering

Vi hade möjlighet att göra en investering som skulle stärka vår position på marknaden ytterligare när det gäller rekryteringstjänster. Vi upplevde Krea som en ny typ av och märkbart mer serviceinriktad förmedlare av företagslån än vad vi tidigare har kommit i kontakt med.

Helt enkelt trevlig och professionell service med rimliga räntor utan "onödigt krångel".

Kurt Ståhl, VD
N-O Däck och Bilreparationer

Vi behövde stärka likviditeten i bolaget under en kortare period. Vi kontaktade då Krea och vips började erbjudanden om företagslån ramla in.

Vi är mycket nöjda med den hjälpen vi fick.

Snabbt, smidigt och enkelt verkar vara nyckelorden. Tack Krea för snabb service och trevligt bemötande - rekommenderas starkt!

Nils-Olov Johansson, VD

Sveriges nöjdaste kunder

4.7 / 5
154 omdömen

Vanliga frågor kring företagslån