Krea
Utmärkt 4.6 / 5

Resurs Bank

2023-04-03

Expandera eller investera?

Få det att hända med Resurs Bank

Behöver du fylla på ditt lager? Eller söker du ekonomisk balans och trygghet i ditt företag? Kanske behöver du hjälp med att snabbt finansiera en ny investering eller täcka en oförutsedd kostnad. Med hjälp av Resurs Bank får du tillgång till det utrymme du behöver för att ditt företag ska kunna växa, här och nu.

Ett smartare företagslån

Låt inte brist på kapital stå i vägen för dina företagsdrömmar och mål. Med Resurs Banks företagslån kan du låna upp till 1 Mkr med förmånlig ränta och en återbetalningstid på antingen 12 eller 60 månader.

  • Låna upp till 1 Mkr
  • Ansök och få svar direkt - vid beviljad ansökan har du pengarna på företagskontot inom 24 timmar.
  • Slutbetala ditt lån när du vill, utan extra kostnad.
  • Möjliggör svängrum och tillväxt.
  • Tillåter snabba beslut och gynnsamma investeringar.
  • Ekonomisk trygghet både vid planerade och oförutsedda utgifter.

När Resurs Bank tagit emot din ansökan görs alltid en kreditbedömning för att undersöka ditt företags återbetalningsförmåga. Om lånet beviljas får du ett avtalsförslag via mejl som du enkelt signerar med BankID. Pengarna betalas därefter ut inom 24 timmar.

» Se alla lösningar för att låna till företag.

Factoring hos Resurs Bank

Resurs Bank har även erbjudanden inom fakturaköp och factoring. Det är ett smart sätt att frigöra kapital och slippa tidsödande administration, vilket underlättar för dig som företagare. Vid användandet av fakturaköp överlåts en eller samtliga av ditt företags fakturor till Resurs Bank, och utbetalning sker inom 24 timmar.

  • Oftast Pengarna på konton inom 24 h
  • Du kan välja med eller utan regress
  • Resurs Bank sköter alla påminnelser

Låna, spara och betala

Utöver företagslån och annan företagsfinansiering som factoring och fakturabelåning erbjuder Resurs Bank privatpersoner att låna, spara och betala – smart, tryggt och enkelt.

Det här är Resurs Bank

Resurs Bank är en snabbväxande bank med ledande betal- och finansieringslösningar på hela den nordiska marknaden. De hjälper företag och privatpersoner att låna, spara och betala. De har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för butik och e-handel och har därigenom byggt en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank sätter kundupplevelsen i fokus och arbetar för att få det roliga att hända och det svåra att kännas enklare.

Resurs Bank är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016.

Uppdaterad 2024-02-15