Sv
  • Sv
  • En

Verktyg & Mallar

En bra affärsidé behöver bra verktyg och mallar för att förverkligas på bästa sätt. Här har vi på Krea samlat de mest populära verktygen och mallars som våra kunder har efterfrågat. Om det är något som du känner saknas är du välkommen att kontakta oss på kundservice@krea.se så kan vi se till att ordna det du behöver för ditt företagande.

Likviditetsbudget Mall

Använd vår gratis mall för likviditetsbudget för att underlätta för dig som företagare att se över ditt kassaflöde. En likviditetsbudget hjälper dig att hålla koll på pengarna (likviderna) som flödar in och ut genom företaget.
Läs mer

Fakturamall

Ladda ner en gratis fakturamall som är godkänd enligt regelverken. Så att du snabbt och smidigt kan ladda ner och skapa dina egna fakturor. Se andra mallar och verktyg på https://krea.se/.
Läs mer

Affärsplan mall

Ladda ner och använd en mall för affärsplan på krea.se. En affärsplan hjälper dig att förverkliga din affärsidé och beskriva hur den ska genomföras. Läs mer på https://krea.se/.
Läs mer

Företagsmoms i Sverige

Räkna ut din moms med vår momsräknare - snabbt och enkelt. Räkna ut utgående och ingående moms automatiskt. Fler verktyg och mallar på https://krea.se/.
Läs mer