Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Verktyg & Mallar

En bra affärsidé behöver bra verktyg och mallar för att förverkligas på bästa sätt. Här har vi på Krea samlat de mest populära verktygen och mallars som våra kunder har efterfrågat. Om det är något som du känner saknas är du välkommen att kontakta oss på kundservice@krea.se så kan vi se till att ordna det du behöver för ditt företagande.

Affärsplan mall

Ladda ner Kreas affärsplanmall helt kostnadsfritt idag. Skapad av våra experter för att utveckla och effektivt kommunicera din affärsidé till externa parter.
Läs mer

Företagsmoms i Sverige - räkna ut moms

Som företagare kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla regler kring moms. Därför har vi skapat en momsräknare så att du enkelt kan räkna ut din moms.
Läs mer

Kostnadsfri fakturamall

Vi på Krea har tagit fram en gratis fakturamall som är godkänd enligt regelverken. Här kan du snabbt och smidigt kan ladda ner och skapa dina egna fakturor.
Läs mer

Likviditetsbudget Mall

Ladda ner vår likviditetsbudget-mall som är skapad av våra experter helt gratis och få ett enkelt sätt att hålla koll på ditt kassaflöde inför bankmöten.
Läs mer

Enkel budgetmall för företag

Ladda ner och använd en en gratis mall för din budget som hjälper dig att planera och övervaka företagets ekonomi. Det hjälper också till att nå ekonomiska mål, spara pengar och undvika onödiga skulder.
Läs mer