Krea
Utmärkt 4.6 / 5

Verktyg & Mallar för företagare | Krea

En bra affärsidé behöver bra verktyg och mallar för att förverkligas på bästa sätt. Här har vi på Krea samlat de mest populära verktygen och mallars som våra kunder har efterfrågat. Om det är något som du känner saknas är du välkommen att kontakta oss på kundservice@krea.se så kan vi se till att ordna det du behöver för ditt företagande.

Gratis fakturamallar | Word, Excel, och Google Doc

Ladda ner gratis fakturamallar i olika format (Word, Excel och Google Docs). Vi delar även en lista av möjliga faktureringstjänster, så att du slipper tänka på mallar.

Gratis affärsplansmall & exempel på vad planen ska innehålla

Ska du upprätta en Affärsplan i Word? Ladda ner Kreas affärsplanmall helt gratis och börja bygga på din affärsidé redan idag.

Företagslån kalkylator | Räkna på kostnaden

Kalkylera ditt företagslån snabbt och enkelt med vår företagslånekalkylator. Jämför sedan erbjudanden från 30 banker och långivare och hitta det bästa priset.

Likviditetsbudget i excel - Gratis mall med instruktioner

Ska du upprätta en likviditetsbudget i Excel? Ladda ner vår gratismall som hjälper företagare att hålla koll på kassaflödet.

Bokföring av företagslån | Så går det till

I denna artikel beskriver vi hur du bokför din nya finansieringslösning. Företagslån är hyfsat enkelt att bokföra, men vi reder även ut hur du ska tänka kring moms och olika avgifter.

Resultatbudget | enkel budgetmall för företag

Ladda ner och använd en en gratis budgetmall som hjälper dig att planera och övervaka företagets ekonomi. Det hjälper också till att nå ekonomiska mål, spara pengar och undvika onödiga skulder.

Moms 2023 - är det 25, 12 eller 6%?

Som företagare kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla regler kring moms. Här hittar du aktuella momssatsar som är aktuella för företagare.

Företagsleasing kalkylator | Räkna på kostnaden

Kalkylera företagsleasing snabbt och enkelt med vår leasingkalkylator. Jämför erbjudanden från 30 banker och långivare och hitta det bästa avtalet.

Bokföring av företagsleasing | Så går det till

I denna artikel beskriver vi hur du bokför företagsleasing. Leasing har en viss komplexitet vid bokföringen, framförallt angående olika momsregler.

Bokföring av fakturaköp | Så går det till

I denna artikel beskriver vi hur du bokför din nya finansieringslösning. Vi beskriver vad du ska tänka på vid bokföring av fakturaköp och fakturabelåning.