Krea
Utmärkt 4.6 / 5

Banker och andra långivare vi samarbetar med

Krea har flest banker och långivare anslutna på vår plattform. Det betyder att du kan välja bland flest förslag när du ansöker om företagslån, företagskredit, factoring, leasing eller fastighetslån. Total har vi avtal med över 30 banker, långivare, leasing- och factoringbolag. Det finns även banker och låneföretag som erbjuder fler finansieringsprodukter hos Krea, såsom inköpsfinansiering och fakturabelåning.

Marginalen Bank Bankaktiebolag

Marginalen erbjuder vanliga företagslån, samt företagslån med EIF garantier hos Krea. De innebär att de har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån för många småföretagare.

OPR-Finance AB

Froda är ett svenskt finansbolag och erbjuder företagslån och OPR Flex hos Krea. OPRs lån särskiljer sig framförallt genom en hög flexibilitet.

Qred Bank AB

Qred Bank är ett svenskt bankaktiebolag och erbjuder företagslån hos Krea. Qreds företagslån särskiljer sig framförallt genom hög flexibilitet och kort tid till utbetalning.

Avida Finans AB

Avida Finans är ett svenskt kreditmarknadsbolag och erbjuder företagslån och factoring hos Krea. Avidas huvudsakliga verksamhet mot företag är att erbjuda factoring.

Froda AB

Froda är ett svenskt kreditmarknadsbolag och erbjuder företagslån hos Krea. Frodas företagslån särskiljer sig framförallt genom en smidig och säker digital ansökningsprocess.

Resurs Bank

Resurs Bank erbjuder factoring och fakturaköp hos Krea. Frigör kapital genom att sälja fakturor med Resurs Bank. De erbjuder även företagslån.

Akela Fastighetsfinansiering

Akela nischar sig inom fastighetsfinansiering och kan bistå med lån upp till 100 MSEK. Primärt lägger Akela fokus på korta bryggor.

Fedelta

Fedelta erbjuder företagslån upp till 1 Mkr hos Krea och är specialiserade på småföretag. Med stort fokus på flexibla och nytänkande lösningar som ska passa just ditt företag. De erbjuder även fastighetslån upp till 100 Mkr.

Ikano Bank AB

Ikano Bank är ett svenskt bankaktiebolag och erbjuder leasing och factoring hos Krea. Ikanos huvudsakliga verksamhet mot företag är att erbjuda leasing.

DBT Capital

DBT Capital är en långivare som erbjuder företagslån. I den här artikeln får du lära dig mer om för- och nackdelar i DBT Capitals erbjudande.

Invoier

Invoiers marknadsplats för factoring gör det möjligt för ditt företag att sälja dina fakturor och snabbt öka ditt kassaflöde. De har flera olika lösningar för att du ska kunna hitta den som passar ditt företags situation bäst.

Aros Kapital

Aros erbjuder företagslån hos Krea till företag av alla storlekar. De kan erbjuda finansieringslösningar , där du som låntagare av företagslån kan ange flera olika typer av säkerheter och med ett stort spann på avbetalningstider.

Svea Bank

Svea Bank erbjuder många olika typer av företagsfinansiering och -tjänster. De kan genom Krea erbjuda dig factoringlösningar, företagslån samt företagskredit för ditt bolags tillväxtresa.

SBL Finans

SBL Finans är en kreditförmedlare som hjälper företag att hitta rätt lån och krediter. I denna artikel får du lära dig mer om SBL Finans och deras erbjudande för företag.

FundingPartner

FundingPartner är ett P2P-bolag som specialiserar sig på Företagslån för tillväxtbolag och fastighetsfinansiering från 2 Mkr och uppåt.

IMH Finans

IMH Finans är specialist för fastighetsprojekt och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. De erbjuder även finansiering under uppstartsfasen av nya projekt.

CapitalBox företagslån

CapitalBox erbjuder företagslån hos Krea upp till 3,5 Mkr och 48 månader löptid. De fokuserar på dig som småföretagare och bidrar med rörelsekapital när det behövs. Du kan även få tillgång till Företagskredit och Refinansieringslån.

Nordea

Nordea är en av sveriges äldsta banker och kan hjälpa ditt bolag med alla typer av finansieringstjänster.

Mynt

Mynt erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserade på mindre företag som söker en digital lösning. De erbjuder även ett företagskort som ska förbättra utläggshantering utöver finansieringslösningar.

Euro Finans

Euro Finans är partnern för dig som vill ha enkel tillgång till finansiering. De kan erbjuda smidiga företagslån med anpassad amortering, men även factoring samt ta pant i din fastighet om annan säkerhet inte skulle räcka. De snackar inte, de betalar.

Capcito

Capcito erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea. De är en modern långivare där du som låntagare får en helt digital upplevelse. Detta gör att deras handläggning av ansökningar är bland de smidigaste och snabbaste i branschen.

Corpia företagslån

Corpia erbjuder företagslån upp till 10Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.

Bizcap

Bizcap bistår med finansiering till växande företag med tillväxt- och innovationsmöjligheter och erbjuder finansiering upp till 20 miljoner kronor. Den moderna finansieringsmöjliggöraren positionerar sig även som en strategisk partner och vill följa hela den entreprenöriella resan, från affärsidé till börsnotering.

SBP Nordic

SBP Nordic erbjuder skräddarsydda lösningar till ditt fastighetsprojekt. Ditt företag kan ansöka om att låna upp till 300 Mkr.

CapIQ

CapIQ erbjuder factoring samt företagslån till ditt bolag med betoning på personlig service och flexibilitet. De erbjuder flera alternativ vid olika finansieringsformer så du kan välja det som passar till företags situation bäst.

Terox

Genom Krea kan företag ansöka om finansieringsprodukter som förvärvslån och brygglån hos Terox. Terox erbjuder finansiering på 10-100 MSEK för medelstora och större bolag.

Grenke Leasing

Grenke Leasing - den väletablerade aktören bistår med finansiering genom leasing till både stora koncerner så väl som små och medelstora företag, och utformar en skräddarsydd offert med kundens bästa intresse i åtanke.

Nordic Finance företagsleasing

Nordic Finances huvudfokus är att hjälpa små- och medelstora företag med all typ av finansiell leasing, mindre lösningar eller större komplexa finansieringar till större volymer.

A.B.S Global Factoring

A.B.S Global Factoring är din expert på factoring och erbjuder fakturaköp för företag i alla storlekar och i alla tillväxtfaser. De är alltid flexibla och ser till varje företags unika behov.

Treyd

Treyd erbjuder en enkel och smidig tjänst för fakturaköp. De köper ditt företags leverantörsfakturor och du får in kapital och kan satsa på tillväxt.

Alfa Finans

Corpia erbjuder företagslån upp till 10Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.

Kameo

Kameo erbjuder byggkreditiv och fastighetslån från 5 Mkr till 150 Mkr på Kreas plattform. De skräddarsyr din finansiella lösning utifrån ditt företags behov.

Finansia

Finansia är specialiserade på Fakturaköp och Fakturabelåning och erbjuder detta hos Krea. De är ett entreprenöriellt factoringbolag som även utvecklat ett eget faktureringsprogram, samt möjliggör automatiskt bokföring för fakturorna mot de stora bokföringsprogram.

FINQR

FINQR är den digitala och smidiga partnern för dig som vill sälja fakturor och administrera din fakturahantering.

Serafim Finans

Serafim Finans erbjuder Fastighetsfinansiering, Fakturaköpstjänster samt Företagslån. Primärt är Serafim partnern för dig vars bolag befinner sig i en tillväxtresa.