Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Banker och andra långivare vi samarbetar med

Krea har flest banker och långivare anslutna på vår plattform. Det betyder att du kan välja bland flest förslag när du ansöker om företagslån, företagskredit, factoring, leasing eller fastighetslån. Total har vi avtal med över 30 banker, långivare, leasing- och factoringbolag. Det finns även banker och låneföretag som erbjuder fler finansieringsprodukter hos Krea, såsom inköpsfinansiering och fakturabelåning.

Krea i samarbete med Leasio | Få lägre ränta på företagsfinansiering

Krea Technology AB ("Krea") hjälper små och medelstora företag att få enkel tillgång till bästa möjliga finansieringsvillkor.

Bizcap

Bizcap bistår med finansiering till växande företag med tillväxt- och innovationsmöjligheter och erbjuder finansiering upp till 20 miljoner kronor. Den moderna finansieringsmöjliggöraren positionerar sig även som en strategisk partner och vill följa hela den entreprenöriella resan, från affärsidé till börsnotering.

Terox

Genom Krea kan företag ansöka om finansieringsprodukter som förvärvslån och brygglån hos Terox. Terox erbjuder finansiering på 10-100 MSEK för medelstora och större bolag.

CapIQ

CapIQ erbjuder factoring samt företagslån till ditt bolag med betoning på personlig service och flexibilitet. De erbjuder flera alternativ vid olika finansieringsformer så du kan välja det som passar till företags situation bäst.

Treyd

Treyd erbjuder en enkel och smidig tjänst för fakturaköp. De köper ditt företags leverantörsfakturor och du får in kapital och kan satsa på tillväxt.

Nordic Finance företagsleasing

Nordic Finances huvudfokus är att hjälpa små- och medelstora företag med all typ av finansiell leasing, mindre lösningar eller större komplexa finansieringar till större volymer.

FundingPartner

FundingPartner är ett P2P-bolag som specialiserar sig på Företagslån för tillväxtbolag och fastighetsfinansiering från 2 Mkr och uppåt.

Invoier

Invoiers marknadsplats för factoring gör det möjligt för ditt företag att sälja dina fakturor och snabbt öka ditt kassaflöde. De har flera olika lösningar för att du ska kunna hitta den som passar ditt företags situation bäst.

A.B.S. Global Factoring

A.B.S Global Factoring är din expert på factoring och erbjuder fakturaköp för företag i alla storlekar och i alla tillväxtfaser. De är alltid flexibla och ser till varje företags unika behov.

Grenke Leasing

Grenke Leasing - den väletablerade aktören bistår med finansiering genom leasing till både stora koncerner så väl som små och medelstora företag, och utformar en skräddarsydd offert med kundens bästa intresse i åtanke.

SBP Nordic

SBP Nordic erbjuder skräddarsydda lösningar till ditt fastighetsprojekt. Ditt företag kan ansöka om att låna upp till 300 Mkr.

Kameo

Kameo erbjuder byggkreditiv och fastighetslån från 5 Mkr till 150 Mkr på Kreas plattform. De skräddarsyr din finansiella lösning utifrån ditt företags behov.

Finansia

Finansia är specialiserade på Fakturaköp och Fakturabelåning och erbjuder detta hos Krea. De är ett entreprenöriellt factoringbolag som även utvecklat ett eget faktureringsprogram, samt möjliggör automatiskt bokföring för fakturorna mot de stora bokföringsprogram.

Serafim Finans

Serafim Finans erbjuder Fastighetsfinansiering, Fakturaköpstjänster samt Företagslån. Primärt är Serafim partnern för dig vars bolag befinner sig i en tillväxtresa.

Mynt

Mynt erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserade på mindre företag som söker en digital lösning. De erbjuder även ett företagskort som ska förbättra utläggshantering utöver finansieringslösningar.

IMH Finans

IMH Finans är specialist för fastighetsprojekt och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. De erbjuder även finansiering under uppstartsfasen av nya projekt.

Euro Finans

Euro Finans är partnern för dig som vill ha enkel tillgång till finansiering. De kan erbjuda smidiga företagslån med anpassad amortering, men även factoring samt ta pant i din fastighet om annan säkerhet inte skulle räcka. De snackar inte, de betalar.

SBL Finans

SBL Finans är en kreditförmedlare som hjälper företag att hitta rätt lån och krediter. I denna artikel får du lära dig mer om SBL Finans och deras erbjudande för företag.

DBT Capital

DBT Capital är en långivare som erbjuder företagslån. I den här artikeln får du lära dig mer om för- och nackdelar i DBT Capitals erbjudande.

Akela

Akela nischar sig inom fastighetsfinansiering och kan bistå med lån upp till 100 MSEK. Primärt lägger Akela fokus på korta bryggor.

Corpia företagslån

Corpia erbjuder företagslån upp till 10Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.

Froda AB

Froda är ett svenskt kreditmarknadsbolag och erbjuder företagslån hos Krea. Frodas företagslån särskiljer sig framförallt genom en smidig och säker digital ansökningsprocess.

Qred Bank AB

Qred Bank är ett svenskt bankaktiebolag och erbjuder företagslån hos Krea. Qreds företagslån särskiljer sig framförallt genom hög flexibilitet och kort tid till utbetalning.

Svea Bank

Utanför storbankerna är Svea Bank definitivt ett av de få alternativ för företagare som söker en komplett banklösning för deras verksamhet. Genom Krea erbjuder Svea företagslån.

Capcito

Capcito är ett svenskt finansbolag som är ägt av Fortnox Finans och som erbjuder factoring genom Krea. Capcitos factoringerbjudande särskiljer sig genom en flexibel ansökningsprocess och bra villkor.

Fortnox Finans AB

Fortnox Finans AB är ett svenskt finansbolag som erbjuder företagslån genom Krea. Fortnox särskiljer sig framförallt genom bra villkor och en stor flexibilitet i deras erbjudande.

Aros Kapital

Aros Kapital är ett svenskt kreditmarknadsbolag som erbjuder företagslån och EU-lån genom Krea. Aros företagslån särskiljer sig genom att vara ett konkurrenskraftigt alternativ till storbankerna när det gäller ränta och flexibilitet.

Fedelta Finance AB

Fedelta är ett svenskt finansbolag och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. Fedelta särskiljer sig framförallt genom relativt bra villkor och en stor flexibilitet i deras erbjudande.

Hermelin Finans

Hermelin Finans förstår fastighetsbranschen och ditt företags lånebehov. De har varit både låntagare och långivare och förstår båda sidor. Därför kan de hitta rätt lösning för just dig.

CapDev

CapDev Finance kan erbjuda ditt företag snabba, enkla och flexibla lån med bra och tydliga villkor utan onödigt krångel - även till dig som inte kan gå in med egen säkerhet.

Blipp

Blipp kan hjälpa ditt företag att hitta en skräddarsydd lösning för företagsleasing utifrån ert specifika behov.

CapitalBox AB

CapitalBox är en del av Multitude som är en börslistad finanskoncern. Långivaren erbjuder företagslån till mindre företag upp till 3 500 000 kronor hos Krea.

Resurs Bank Aktiebolag

Resurs Bank är ett svenskt bankaktiebolag som huvudsakligen erbjuder lån till privatpersoner, samt betallösningar till företag i Sverige. Resurs erbjuder företagslån och factoring hos Krea.

Marginalen Bank Bankaktiebolag

Marginalen erbjuder vanliga företagslån, samt företagslån med EIF garantier hos Krea. De innebär att de har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån för många småföretagare.

OPR-Finance AB

Froda är ett svenskt finansbolag och erbjuder företagslån och OPR Flex hos Krea. OPRs lån särskiljer sig framförallt genom en hög flexibilitet.

Avida Finans AB

Avida Finans är ett svenskt kreditmarknadsbolag och erbjuder företagslån och factoring hos Krea. Avidas huvudsakliga verksamhet mot företag är att erbjuda factoring.

Ikano Bank AB

Ikano Bank är ett svenskt bankaktiebolag och erbjuder leasing och factoring hos Krea. Ikanos huvudsakliga verksamhet mot företag är att erbjuda leasing.