Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Våra banker och långivare

Krea har flest banker och långivare anslutna på vår plattform. Det betyder att du kan välja bland flest låneförslag för företagslån och fakturaköp. Total har vi avtal med över 30 banker och kreditgivare som erbjuder företagslån och fakturaköp. Det finns även banker och låneföretag som erbjuder fler finansieringsprodukter hos Krea, som checkkredit och fakturabelåning/ factoring. Kontakta gärna vår partneransvarig martin.branzell@krea.se om du vill börja samarbeta med oss.

Terox

Genom Krea kan företag ansöka om finansieringsprodukter som förvärvslån och brygglån hos Terox. Terox erbjuder finansiering på 10-100 MSEK för medelstora och större bolag.
Läs mer

Bizcap

Bizcap bistår med finansiering till växande företag med tillväxt- och innovationsmöjligheter och erbjuder finansiering upp till 20 miljoner kronor. Den moderna finansieringsmöjliggöraren positionerar sig även som en strategisk partner och vill följa hela den entreprenöriella resan, från affärsidé till börsnotering.
Läs mer

Akela

Akela nischar sig inom rådgivning för fastighetsfinansiering och kan bistå med finansiering upp till 100 MSEK.
Läs mer

Grenke Leasing

Grenke Leasing - den väletablerade aktören bistår med finansiering genom leasing till både stora koncerner så väl som små och medelstora företag, och utformar en skräddarsydd offert med kundens bästa intresse i åtanke.
Läs mer

Nordic Finance företagsleasing

Nordic Finances huvudfokus är att hjälpa små- och medelstora företag med all typ av finansiell leasing, mindre lösningar eller större komplexa finansieringar till större volymer.
Läs mer

Marginalen Bank företagslån

Marginalen erbjuder vanliga företagslån, samt företagslån med EIF garantier hos Krea. De innebär att de har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån för många småföretagare.
Läs mer

A.B.S Global Factoring

A.B.S Global Factoring är din expert på factoring och erbjuder fakturaköp för företag i alla storlekar och i alla tillväxtfaser. De är alltid flexibla och ser till varje företags unika behov.
Läs mer

Avida Finans

Avida Finans erbjuder ett flertal finansiella lösningar hos Krea, bland annat fakturaköp och företagskredit. De erbjuder ett snabbt och personligt finansieringsalternativ för dig och ditt företag.
Läs mer

Capcito

Capcito erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea. De är en modern långivare där du som låntagare får en helt digital upplevelse. Detta gör att deras handläggning av ansökningar är bland de smidigaste och snabbaste i branschen.
Läs mer

Corpia företagslån

Corpia erbjuder företagslån upp till 10Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.
Läs mer

CapitalBox företagslån

CapitalBox erbjuder företagslån hos Krea upp till 3,5 Mkr och 48 månader löptid. De fokuserar på dig som småföretagare och bidrar med rörelsekapital när det behövs. Du kan även få tillgång till Företagskredit och Refinansieringslån.
Läs mer

Resurs Bank

Resurs Bank erbjuder factoring och fakturaköp hos Krea. Frigör kapital genom att sälja fakturor med Resurs Bank. De erbjuder även företagslån.
Läs mer

Froda

Froda erbjuder företagslån hos Krea och är en helt digital låneföretag med en kreditbedömning som baseras på ditt företags aktuella försäljning.
Läs mer

SBL Finans

Genom Krea får du tillgång till SBL Finans marknadsplattform för företagslån. SBL Finans har förmedlat över 100 000 krediter de startade.
Läs mer

Invoier

Invoiers marknadsplats för factoring gör det möjligt för ditt företag att sälja dina fakturor och snabbt öka ditt kassaflöde. De har flera olika lösningar för att du ska kunna hitta den som passar ditt företags situation bäst.
Läs mer

Treyd

Treyd erbjuder en enkel och smidig tjänst för fakturaköp. De köper ditt företags leverantörsfakturor och du får in kapital och kan satsa på tillväxt.
Läs mer

Svensk Företagsfinansiering

Svensk företagsfinansiering erbjuder skräddarsydda upplägg på Kontokrediter och företagslån utifrån ditt företags behov. Genom Krea kan ditt företag kan låna mellan 10.000 kronor och 1.5 miljoner kronor.
Läs mer

Alfa Finans

Corpia erbjuder företagslån upp till 10Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.
Läs mer

CapIQ

CapIQ erbjuder factoring samt företagslån till ditt bolag med betoning på personlig service och flexibilitet. De erbjuder flera alternativ vid olika finansieringsformer så du kan välja det som passar till företags situation bäst.
Läs mer

Nordea

Nordea är en av sveriges äldsta banker och kan hjälpa ditt bolag med alla typer av finansieringstjänster.
Läs mer

FundingPartner

FundingPartner är ett P2P-bolag som specialiserar sig på Företagslån för tillväxtbolag och fastighetsfinansiering från 2 Mkr och uppåt.
Läs mer

Kameo

Kameo erbjuder byggkreditiv och fastighetslån från 5 Mkr till 150 Mkr på Kreas plattform. De skräddarsyr din finansiella lösning utifrån ditt företags behov.
Läs mer

Mynt

Mynt erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserade på mindre företag som söker en digital lösning. De erbjuder även ett företagskort som ska förbättra utläggshantering utöver finansieringslösningar.
Läs mer

OPR Företagslån

OPR erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserad på snabba och mindre företagslån. De har långvarig erfarenhet med att hjälpa småföretagare, nystartade bolag, och verksamheter med ojämna inkomster där det annars kan vara svårt att få lån.
Läs mer

Finly

Finly erbjuder checkkrediter hos Krea där du blir tilldelad ett kostnadsfritt kreditutrymme och betalar enbart en ränta på det du använder när du använder det. Många företagare väljer detta som komplement till Företagslån.
Läs mer

IMH Finans

IMH Finans är specialist för fastighetsprojekt och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. De erbjuder även finansiering under uppstartsfasen av nya projekt.
Läs mer

Finansia

Finansia är specialiserade på Fakturaköp och Fakturabelåning och erbjuder detta hos Krea. De är ett entreprenöriellt factoringbolag som även utvecklat ett eget faktureringsprogram, samt möjliggör automatiskt bokföring för fakturorna mot de stora bokföringsprogram.
Läs mer

SBP Nordic

SBP Nordic erbjuder skräddarsydda lösningar till ditt fastighetsprojekt. Ditt företag kan ansöka om att låna upp till 300 Mkr.
Läs mer

DBT

DBT erbjuder företagslån upp till 30 Mkr hos Krea. De är långivaren med fokus på företagare som söker finansiering för att växa sin verksamhet och gör en robust bedömning av din verksamhet.
Läs mer

Aros Kapital

Aros erbjuder företagslån hos Krea till företag av alla storlekar. De kan erbjuda finansieringslösningar , där du som låntagare av företagslån kan ange flera olika typer av säkerheter och med ett stort spann på avbetalningstider.
Läs mer

Fedelta

Fedelta erbjuder företagslån upp till 1 Mkr hos Krea och är specialiserade på småföretag. Med stort fokus på flexibla och nytänkande lösningar som ska passa just ditt företag. De erbjuder även fastighetslån upp till 100 Mkr.
Läs mer

Billecta

Billecta erbjuder fakturaköp hos Krea. De erbjuder även ett faktureringsprogram som ska göra det enklare för dig att skapa och skicka ut fakturor.
Läs mer

Qred

Qred erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea utan komplicerade villkor eller dolda avgifter. Deras finansieringslösningar fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela företagslån eller sluta sälja fakturor, utan extra kostnader.
Läs mer

FINQR

FINQR är den digitala och smidiga partnern för dig som vill sälja fakturor och administrera din fakturahantering.
Läs mer

Euro Finans

Euro Finans är partnern för dig som vill ha enkel tillgång till finansiering. De kan erbjuda smidiga företagslån med anpassad amortering, men även factoring samt ta pant i din fastighet om annan säkerhet inte skulle räcka. De snackar inte, de betalar.
Läs mer

Svea Bank

Svea Bank erbjuder många olika typer av företagsfinansiering och -tjänster. De kan genom Krea erbjuda dig factoringlösningar, företagslån samt företagskredit för ditt bolags tillväxtresa.
Läs mer

Serafim Finans

Serafim Finans erbjuder Fastighetsfinansiering, Fakturaköpstjänster samt Företagslån. Primärt är Serafim partnern för dig vars bolag befinner sig i en tillväxtresa.
Läs mer

Leasio Finans

Leasio Finans kan erbjuda ditt företag leasing, företagslån och fakturaköpslösningar.
Läs mer