Våra banker och långivare

Krea har flest banker och långivare anslutna på vår plattform. Det betyder att du kan välja bland flest låneförslag för företagslån och fakturaköp. Total har vi avtal med ~25 banker och långivare som erbjuder företagslån och fakturaköp. Det finns även banker och långivare som erbjuder fler finansieringsprodukter hos Krea, som checkkredit och fakturabelåning/ factoring. Kontakta gärna vår partneransvarig martin.branzell@krea.se ifall du vill börja samarbeta med oss.

Finansia

Finansia är specialiserade på Fakturaköp och Fakturabelåning och erbjuder detta hos Krea. De är ett entreprenöriellt factoringbolag som även utvecklat ett eget faktureringsprogram, samt möjliggör automatiskt bokföring för fakturorna mot de stora bokföringsprogram.

Läs mer

CrediNord

CrediNord erbjuder företagslån hos Krea för mindre och nystartade företag. De har är långivaren för dig som söker snabb och enkel finansiering och kan även erbjuda hjälp till företag som upplever ojämna inkomster.

Läs mer

Float Lending

Float Lending erbjuder Fakturaköp hos Krea. De är specialiserade på finansiering av rörelsekapital framförallt för nystartade företag. De ger startups och små/medelstora företag snabb och enkel tillgång till icke-ägarskap överlämnande tillväxtkapital.

Läs mer

Ergu Finans

Ergu Finans erbjuder företagslån hos Krea upp till 500 000 kr. De har långvarig erfarenhet inom finansiering av småföretag och gör en individuell kreditbedömning på varje företag som söker finansiering.

Läs mer

Kronan Finans

Kronan Finans erbjuder företagslån hos Krea. Långivaren erbjuder finansiering för tillväxt samt rörelsekapital.

Läs mer

IMH Finans

IMH Finans är specialist för fastighetsprojekt och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. De erbjuder även finansiering under uppstartsfasen av nya projekt.

Läs mer

Fedelta

Fedelta erbjuder företagslån upp till 1 Mkr hos Krea och är specialiserade på småföretag. Med stort fokus på flexibla och nytänkande lösningar som ska passa just ditt företag.

Läs mer

Corpia

Corpia erbjuder företagslån upp till 3 Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.

Läs mer

Approva

Approva erbjuder snabba och flexibla företagslån hos Krea. Utbetalning sker ofta samma dag som ansökan kommer in, så att du som företagare kan få mer tid till annat.

Läs mer

Qapitala

Qapitala erbjuder checkkrediter hos Krea där du blir tilldelad ett kostnadsfritt kreditutrymme och betalar enbart en ränta på det du använder när du använder det. Många företagare väljer detta som komplement till Företagslån.

Läs mer

CapitalBox

CapitalBox erbjuder företagslån hos Krea upp till 2 Mkr och 36 månader löptid. De fokuserar på dig som småföretagare och bidrar med rörelsekapital när det behövs.

Läs mer

Avida Finans

Avida Finans erbjuder företagslån hos Krea. De erbjuder ett snabbt och personligt finansieringsalternativ för dig och ditt företag.

Läs mer

Balanzia

Balanzia erbjuder företagslån i alla storlekar hos Krea. De är den moderna alternativet till storbankerna med en mer digital process och snabbare hantering.

Läs mer

Billecta

Billecta erbjuder fakturaköp hos Krea. De erbjuder även ett faktureringsprogram som ska göra det enklare för dig att skapa och skicka ut fakturor.

Läs mer

OPR Företagslån

OPR erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserad på snabba och mindre företagslån. De har långvarig erfarenhet med att hjälpa småföretagare, nystartade bolag, och verksamheter med ojämna inkomster där det annars kan vara svårt att få lån.

Läs mer

Aros Kapital

Aros erbjuder företagslån hos Krea till företag av alla storlekar. De kan erbjuda finansieringslösningar , där du som låntagare av företagslån kan ange flera olika typer av säkerheter och med ett stort spann på avbetalningstider.

Läs mer

Capcito

Capcito erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea. De är en modern långivare där du som låntagare får en helt digital upplevelse. Detta gör att deras handläggning av ansökningar är bland de smidigaste och snabbaste i branschen.

Läs mer

Froda

Froda erbjuder företagslån hos Krea och är en helt digital långivare med en kreditbedömning som baseras på ditt företags aktuella försäljning. Froda erbjuder även lån med garanti från Företagsakuten hos Krea, vilket innebär mindre borgensåtagande.

Läs mer

Svea

SVEA Bank erbjuder företagslån i alla storlekar hos Krea. De är en marknadsledande bank för företag tack vare deras stora utbud av finansieringstjänster och stora satsning på personlig service. I deras sortiment ingår företagslån, fakturaköp, fakturabelåning och företagskredit.

Läs mer

DBT

DBT erbjuder företagslån upp till 5 Mkr hos Krea. De är långivaren med fokus på företagare som söker finansiering för att växa sin verksamhet och gör en robust bedömning av din verksamhet.

Läs mer

Qred

Qred erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea utan komplicerade villkor eller dolda avgifter. Deras finansieringslösningar fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela företagslån eller sluta sälja fakturor, utan extra kostnader.

Läs mer

Mynt

Mynt erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserade på mindre företag som söker en digital lösning. De erbjuder även ett företagskort som ska förbättra utläggshantering utöver finansieringslösningar.

Läs mer

Marginalen Bank

Marginalen erbjuder vanliga företagslån, samt företagslån med EIF garantier hos Krea. De innebär att dom har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån för många småföretagare.

Läs mer