Krea

Sv
  • Sv
  • En

Våra banker och långivare

Krea har flest banker och långivare anslutna på vår plattform. Det betyder att du kan välja bland flest låneförslag för företagslån och fakturaköp. Total har vi avtal med över 30 banker och kreditgivare som erbjuder företagslån och fakturaköp. Det finns även banker och långivare som erbjuder fler finansieringsprodukter hos Krea, som checkkredit och fakturabelåning/ factoring. Kontakta gärna vår partneransvarig martin.branzell@krea.se ifall du vill börja samarbeta med oss.

FINQR

FINQR är den digitala och smidiga partnern för dig som vill sälja fakturor och administrera din fakturahantering.
Läs mer

Collector

Collector erbjuder alla typer av företagstjänster som factoring, lagerfinansiering och strategiskt stöd i samband med förvärv och investeringar.
Läs mer

Aros Kapital

Aros erbjuder företagslån hos Krea till företag av alla storlekar. De kan erbjuda finansieringslösningar , där du som låntagare av företagslån kan ange flera olika typer av säkerheter och med ett stort spann på avbetalningstider.
Läs mer

Marginalen Bank

Marginalen erbjuder vanliga företagslån, samt företagslån med EIF garantier hos Krea. De innebär att de har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån för många småföretagare.
Läs mer

Euro Finans

Euro Finans är partnern för dig som vill ha enkel tillgång till finansiering. De kan erbjuda smidiga företagslån med anpassad amortering, men även factoring samt ta pant i din fastighet om annan säkerhet inte skulle räcka. De snackar inte, de betalar.
Läs mer

Froda

Froda erbjuder företagslån hos Krea och är en helt digital långivare med en kreditbedömning som baseras på ditt företags aktuella försäljning.
Läs mer

Svea Bank

Svea Bank erbjuder många olika typer av företagsfinansiering och -tjänster. De kan genom Krea erbjuda dig factoringlösningar, företagslån samt företagskredit för ditt bolags tillväxtresa.
Läs mer

DBT

DBT erbjuder företagslån upp till 30 Mkr hos Krea. De är långivaren med fokus på företagare som söker finansiering för att växa sin verksamhet och gör en robust bedömning av din verksamhet.
Läs mer

SBP Nordic

SBP Nordic erbjuder Fastighetslån och Byggkreditiv upp till 150 Mkr
Läs mer

Serafim Finans

Serafim Finans erbjuder Fastighetsfinansiering, Fakturaköpstjänster samt Företagslån. Primärt är Serafim partnern för dig vars bolag befinner sig i en tillväxtresa.
Läs mer

Nordea

Nordea är en av sveriges äldsta banker och kan hjälpa ditt bolag med alla typer av finansieringstjänster.
Läs mer

Ikano Bank

Ikano Bank erbjuder finansiella tjänster till återförsäljare som vänder sig till företagskunder och erbjuder primärt factoringlösningar och leasing.
Läs mer

CapIQ

CapIQ erbjuder factoring samt företagslån till ditt bolag med betoning på personlig service och flexibilitet. De kan köpa fakturor eller betala ut lån upp till 500 000 kr.
Läs mer

FundingPartner

FundingPartner är ett P2P-bolag som specialiserar sig på Företagslån för tillväxtbolag och fastighetsfinansiering från 2 Mkr och uppåt.
Läs mer

Leasio Finans

Leasio Finans kan erbjuda ditt företag leasing, företagslån och fakturaköpslösningar.
Läs mer

Kameo

Kameo erbjuder byggkreditiv och fastighetslån från 5 Mkr till 150 Mkr på Kreas plattform.
Läs mer

Finly

Finly erbjuder checkkrediter hos Krea där du blir tilldelad ett kostnadsfritt kreditutrymme och betalar enbart en ränta på det du använder när du använder det. Många företagare väljer detta som komplement till Företagslån.
Läs mer

Resurs Bank

Resurs Bank erbjuder factoring och fakturaköp hos Krea. Frigör kapital genom att sälja fakturor med Resurs Bank.
Läs mer

Qred

Qred erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea utan komplicerade villkor eller dolda avgifter. Deras finansieringslösningar fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela företagslån eller sluta sälja fakturor, utan extra kostnader.
Läs mer

Billecta

Billecta erbjuder fakturaköp hos Krea. De erbjuder även ett faktureringsprogram som ska göra det enklare för dig att skapa och skicka ut fakturor.
Läs mer

CapitalBox

CapitalBox erbjuder företagslån hos Krea upp till 2 Mkr och 36 månader löptid. De fokuserar på dig som småföretagare och bidrar med rörelsekapital när det behövs.
Läs mer

Fedelta

Fedelta erbjuder företagslån upp till 1 Mkr hos Krea och är specialiserade på småföretag. Med stort fokus på flexibla och nytänkande lösningar som ska passa just ditt företag.
Läs mer

IMH Finans

IMH Finans är specialist för fastighetsprojekt och erbjuder företagslån och fastighetslån hos Krea. De erbjuder även finansiering under uppstartsfasen av nya projekt.
Läs mer

Corpia

Corpia erbjuder företagslån upp till 3 Mkr hos Krea till en konkurrenskraftig ränta och riktar sig till små och medelstora företag.
Läs mer

Mynt

Mynt erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserade på mindre företag som söker en digital lösning. De erbjuder även ett företagskort som ska förbättra utläggshantering utöver finansieringslösningar.
Läs mer

Finansia

Finansia är specialiserade på Fakturaköp och Fakturabelåning och erbjuder detta hos Krea. De är ett entreprenöriellt factoringbolag som även utvecklat ett eget faktureringsprogram, samt möjliggör automatiskt bokföring för fakturorna mot de stora bokföringsprogram.
Läs mer

Capcito

Capcito erbjuder företagslån och fakturaköp hos Krea. De är en modern långivare där du som låntagare får en helt digital upplevelse. Detta gör att deras handläggning av ansökningar är bland de smidigaste och snabbaste i branschen.
Läs mer

Avida Finans

Avida Finans erbjuder företagslån hos Krea. De erbjuder ett snabbt och personligt finansieringsalternativ för dig och ditt företag.
Läs mer

OPR Företagslån

OPR erbjuder företagslån hos Krea och är specialiserad på snabba och mindre företagslån. De har långvarig erfarenhet med att hjälpa småföretagare, nystartade bolag, och verksamheter med ojämna inkomster där det annars kan vara svårt att få lån.
Läs mer