Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Hermelin Finans

Skriven av: Carsten Leth

Senaste uppdatering: 11 april 2024

Hermelin Finans förstår fastighetsbranschen och ditt företags lånebehov. De har själva genomfört fastighetsförvärv, jobbat med projektutveckling, nybyggnation och BRF-utveckling och drivit förvaltning av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter.

Hermelin Finans har varit både låntagare och långivare och förstår båda sidor. Därför kan de hitta rätt lösning för just dig. Läs mer om Hermelin Finans på hermelinfinans.se

Hermelin Finans lösningar

Fastighetslån

Om ni står inför att förvärva mark eller fastigheter – eller vill/behöver öka belåningen på en fastighet ni redan äger – kan Hermelin Finans fastighetslån vara precis det ni behöver.  De erbjuder både bottenlån, topplån och refinansiering beroende på situationen och lånebehovet.

Brygglån

Om det uppstår en lucka i kassaflödet eller finansieringen kan ett brygglån vara lösningen. Brygglån har ofta kort löptid och en högre ränta än vanliga fastighetslån och byggkreditiv.

Byggkreditiv

Om ni ska bygga nytt eller göra en större ombyggnation eller renovering är det ett byggkreditiv ni behöver. Med ett byggkreditiv får ni inte ut hela lånebeloppet direkt utan använder krediten efter hand för att betala kostnader för bygget – ungefär som en checkkredit.

Skräddarsytt lån

Hermelin Finans kan även erbjuda andra typer av skräddarsydda lånelösningar, exempelvis företagslån med fastighetspant eller andra typer av lån där fastigheten finns med som en säkerhet eller faktor i bedömningen.

Påbörja ansökan
Ansökan är inte bindande
eller
Svar direkt - utan kreditupplysning

Innehåll