Krea

Sv
  • Sv
  • En

Qred

2020-04-20

Qred - Företagslån och factoring på ett enklare sätt

Qred är en av de ledande långivarna för mikrokrediter i de nordeuropeiska länderna Sverige, Finland, Danmark och Nederländerna. Qred grundades 2015 i Stockholm.

Qred Företagslån

Qred erbjuder flexibla företagslån utan komplicerade villkor eller dolda avgifter. Företagslånet fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnader. Qred utlovar:

  • Ingen startavgift
  • Inga dolda kostnader
  • Ingen bindningstid

Qred erbjuder också en hög nivå av personlig service för dig som kund med en av branschen snabbaste hanteringstider, så att du kan fokusera på det som är viktigt och dedikera din tid till verksamheten.

Qred arbetar inte med ränta på sina företagslån utan har en fast månadsavgift som sätts individuellt utifrån kreditbedömningen. Ett företagslån från Qred funkar till viss del som en kontokredit, där man får ett övre belopp för hur mycket man får låna och betalar en kostnad som sätts individuellt.

Lånebelopp: 10 tusen kronor - 1 miljon kronor

Återbetalningstid: 1 - 36 månader

Qred Factoring

Qred erbjuder också fakturaköp, eller factoring som det också kallas. Sälj fakturan till Qred och ni har pengarna inom 24 timmar. Qred köper alltid fakturan utan regress såvida er kund är kreditvärdig för beloppet – vilket betyder att Qred står för risken under fakturaköpet.

  • Ni väljer själva vilka fakturor ni önskar finansiera
  • Integrerar direkt mot din bokföring (till exempel Fortnox, Visma, Hantverksdata)

Faktura produkter: Fakturaköp/Factoring, Fakturabelåning, Fakturaservice (utskick, påminnelser och inkasso)

Kreditbedömning

För sin kreditbedömning har Qred utvecklat sin egna Qred Scoring Algorithm.

Uppdaterad 2022-01-03