Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Bizcap

2023-07-13

Finansiering med Bizcap

Bizcap bistår med finansiering till växande företag med tillväxt- och innovationsmöjligheter och erbjuder finansiering upp till 20 miljoner kronor. Den moderna finansieringsmöjliggöraren positionerar sig även som en strategisk partner och vill följa hela den entreprenöriella resan, från affärsidé till börsnotering. Kreditlösningar skräddarsys därmed i enlighet med de behov som företaget står inför, och är baserade på en balanserad bedömning av företagets potential och finansiella position. På så sätt kan Bizcap bistå med finansiering i olika stadier av ett företags livscykel; allt ifrån en ökning i produktion till teknikinvesteringar eller fastighetsköp.

 • Ökat resursbehov: En brist på nyckelkompetens kan finansieras externt.
 • Företagsförvärv: Ibland behöver organisk tillväxt kompletteras med förvärv av bolag. En vanlig finansieringslösning är då att ta in kapital i form av ett företagslån.
 • Fastighetsköp: För verksamheter som växer ur befintliga lokaler eller planerar att skala upp produktionen.
 • Digital tillväxt: Långsiktig effektivitet kan möjliggöras genom ett kapitaltillskott.
 • Produktionsökning för med sig ett större behov av tillgångar såsom redskap, maskiner och andra hjälpmedel.
 • Investeringar i hållbarhet: Investeringar för att ta ansvar för miljö och klimat är inte längre endast en del av samhällets paradigmskifte, utan visar idag ofta på ökad lönsamhet.
 • Utökning av lager är ofta centralt i företagets lönsamhet och tillväxt.
 • Teknikinvesteringar: AI och annan ny teknik för idag med sig de största tillväxtmöjligheterna för innovativa branscher.

Fördelar med Bizcaps finansiering

Med flexibilitet som huvudfokus erbjuder långivaren korta ledtider och bistår med kreditfaciliteter såväl som konvertibler och brygglån, särskilt då sedvanliga finansieringskällor inte är ett alternativ. Transparens samt en krångelfri finansieringsprocess är några av de värdeord som genomsyrar Bizcaps erbjudande.

 1. Effektivitet: Låneförfrågningar besvaras inom en arbetsdag.
 2. Personlig approach: Att lära känna kundens företag leder till bättre finansieringsförslag.
 3. Villkor utan dolda avgifter.
 4. Undvik den utspädning som nyemissioner ofta för med sig.
Uppdaterad 2023-07-13
Påbörja ansökan
Ansökan är inte bindande
eller
Svar direkt - utan kreditupplysning

Innehåll