Krea
Utmärkt 4.6 / 5

OPR Företagslån

2023-04-03

OPR Företagslån - Den enkla vägen till trygg finansiering

Företagslån för små som stora företag

OPR Företagslån är långivaren för dig som söker snabb och enkel finansiering, med långvarig erfarenhet att hjälpa småföretagare, nystartade bolag, eller verksamheter med ojämna inkomster där det annars kan vara svårt att få lån.

Nya investeringar och oförutsedda utgifter kan kräva att pengar snabbt finns tillgängliga. Men för dig som just startat ditt företag eller har ojämna inkomster så kan det vara svårt att få ett lån innan det blir för sent. Därför startades OPR Företagslån - för att kunna hjälpa Sveriges småföretagare med snabba och enkla lån med bra och tydliga villkor utan onödigt krångel.

OPR Företagslån är en långivare med stort fokus på dig som företagare, med ingivelsen att du som jobbar och lever med din dröm har drivet som krävs för att lyckas med ditt projekt.

Övrigt om OPR Företagslån

OPR Finance AB grundades 2005 är ett svenskt företag som är ägt av Oy som har huvudkontor i Helsingfors. Sedan de startade har de hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder.

OPR Finance AB står under Finansinspektionens tillsyn för att bedriva finansieringsverksamhet.

Lån hos OPR Företagslån - Snabb, enkel och tydlig lånelösning för ditt företag

OPR Företagslåns ledord är "snabbt, enkelt och tydligt". OPR Företagslån lägger bud utan dolda avgifter, där inga andra kostnader utom den fasta låneavgiften tillkommer. Hela processen hos OPR Företagslån är digital och en ansökan görs med BankID.

OPR Företagslån arbetar inte med ränta utan tar en fast månadsavgift som redovisas när du får låneförslaget för ditt företagslån.

Mer information om företagslån från OPR Företagslån:

Lånebelopp: 30 tusen kronor - 1 miljon kronor

Återbetalningstid: 1-24 månader

För ansökningar som tagits emot av OPR Företagslån innan kl 16.00 så ges lånebeslut redan samma dag.

» Mer: Se flera lån till företag

OPR Företagslåns krav

För att kunna ta lån hos OPR Företagslån så kräver de att företaget har en god kreditvärdighet och att en privatperson går i borgen, eller två personer för lån över 200 000 kronor. Borgensmännen måste också ha taxerad inkomst.

Små som stora företag kan ansöka om lån hos OPR Företagslån. Alla svenska aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag är välkomna att ansöka.

OPR-Företagslån Flex

Med OPR-Företagslån Flex erbjuds ditt företag en Företagskredit på mellan 20 000-200 000 kr. Du kan välja själv om du tar ut hela beloppet direkt eller om du tar ut mindre summor allt eftersom du behöver pengarna.

  • Du betalar endast ränta och kostnad för det beloppet du tar ut
  • Du kan alltid ansöka om kredithöjning om ditt företag behöver utökad finansiering.
  • Flexibel återbetalning - allt på en gång eller uppdelat
  • Vid signerat avtal - pengarna tillgängliga inom 24 h
  • Vid uttag - genomför senast 12.00 och få pengarna samma dag

» Mer om: Företagskredit

Andra tjänster

Utöver företagslån så erbjuder OPR Företagslån också:

  • Betallösningar för webbutiker
  • Investeringstjänst för privata investerare
Uppdaterad 2023-11-03