Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Företagslån restaurang och café

Få flera förslag på företagslån
  • Kostnadsfritt
  • Förslag inom 1 dag
  • Över 1 500 nöjda krögare och caféägare som kunder
Börja här
eller
Se hur mycket du kan låna först
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
183 omdömen

Finansieringsbehov i restaurangbranschen

Likviditetsbrist

Coronapandemin har haft en negativ påverkan på restaurangbranschen. Under 2020 uppskattas restaurangernas omsättning ha minskat med 25%. Många restauranger har använt Krea för att undvika att betala onödigt höga finansieringskostnader när de behövt förbättra likviditeten med hjälp av externt kapital.

Renovering inför högsäsong

Många restaurangägare har satsat på att renovera lokalen när efterfrågan varit svagare. Våra kunder har använt Krea för att enkelt säkerställa finansiering inför ett kommande renoveringsprojekt.

Ökade krav på tillgänglighet

I takt med framväxten av matleveranstjänster, foodtrucks och gör-det-själv lösningar har konkurrensen i restaurangbranschen hårdnat. Många restaurangägare använder sig av Krea för att enkelt få tillgång till kapital för att finansiera en investering, och därigenom fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Varför Krea?

Störst nätverk

Vi konkurrensutsätter flest banker och långivare på marknaden. Det säkerställer att du hittar rätt lösning för just ditt företag.

Snabbt men professionellt

Du slipper söka hos 30 banker själv och får snabbt en översikt av möjliga finansieringslösningar.

Personlig rådgivning

Vi hjälper er att sammanställa rätt underlag. Våra finansieringsexperter hjälper dig att få din förfrågan beviljad.

Vi har hjälpt tusentals restauranger få tillgång till rätt finansiering

Anna-Karin Johanssons Manuella i Gällivare AB

Vi sökte finansiering för att förbättra likviditeten i väntan på att kundfakturor ska betalas. Var jättelätt att skapa ansökan och processen med långivaren gick också smidigt och bra. Tack vare att vi hittade finansiering hos Krea kan vi fokusera mer tid på det som är viktigt och det känns också tryggare iomed att vi inte vet hur det kommer se ut de närmsta månaderna med krisen.

Anna-Karin Johansson

Saze catering Handelsbolag

Sökte företagslån för att förbättra likviditeten, har sökt lån hos andra aktörer innan men hos Krea var det en mycket smidigare process. Här hittade vi enkelt en lösning så vi kan fokusera mer tid på vår verksamhet, och också bra för tryggheten nu om krisen håller i sig.

Masoud Abdisaran

JL Bistro AB

Pga situationen med Corona behöver vi ställa om och börja med att själva köra ut mat och servering istället. Behövde därför kapital för inköp av fordon. Var enkelt och smidigt, inget att klaga på.

Karl Thomas Jonathan Nordqvist

Vi har hjälpt över 20 000 företag

4.7 / 5
183 omdömen

Frågor och svar