Sv
  • Sv
  • En

Företagslån för restaurang och café

Få flest förslag på företagslån
  • Kostnadsfritt
  • Förslag inom 1-2 dagar
  • Över 1 500 nöjda krögare och caféägare som kunder
Börja här
eller
Se hur mycket du kan låna först
Svar direkt - utan kreditupplysning
4.7 / 5
155 omdömen

Finansieringsbehov i restaurangbranschen

Likviditetsbrist

Coronapandemin har haft en negativ påverkan på restaurangbranschen. Under 2020 uppskattas restaurangernas omsättning ha minskat med 25%. Många restauranger har använt Krea för att undvika att betala onödigt höga finansieringskostnader när de behövt förbättra likviditeten med hjälp av externt kapital.

Renovering inför högsäsong

Många restaurangägare har satsat på att renovera lokalen när efterfrågan varit svagare. Våra kunder har använt Krea för att enkelt säkerställa finansiering inför ett kommande renoveringsprojekt.

Ökade krav på tillgänglighet

I takt med framväxten av matleveranstjänster, foodtrucks och gör-det-själv lösningar har konkurrensen i restaurangbranschen hårdnat. Många restaurangägare använder sig av Krea för att enkelt få tillgång till kapital för att finansiera en investering, och därigenom fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Varför Krea?

Bäst villkor

Vi konkurrensutsätter flest långivare på marknaden för att du ska få bästa möjliga villkor.

Enkelt

Du kan välja en helt digital process, eller få skräddarsydd hjälp från en av våra handläggare.

Rättvis kreditbedömning

Vår tjänst gör det enkelt att lägga till information om ditt företags faktiska försäljning. Då kan långivare enklare bedöma din verksamhet.

Vi har hjälpt tusentals restauranger få tillgång till rätt finansiering

Anna-Karin Johanssons Manuella i Gällivare AB

Vi sökte finansiering för att förbättra likviditeten i väntan på att kundfakturor ska betalas. Var jättelätt att skapa ansökan och processen med långivaren gick också smidigt och bra. Tack vare att vi hittade finansiering hos Krea kan vi fokusera mer tid på det som är viktigt och det känns också tryggare iomed att vi inte vet hur det kommer se ut de närmsta månaderna med krisen.

Anna-Karin Johansson
Saze catering Handelsbolag

Sökte företagslån för att förbättra likviditeten, har sökt lån hos andra aktörer innan men hos Krea var det en mycket smidigare process. Här hittade vi enkelt en lösning så vi kan fokusera mer tid på vår verksamhet, och också bra för tryggheten nu om krisen håller i sig.

Masoud Abdisaran
JL Bistro AB

Pga situationen med Corona behöver vi ställa om och börja med att själva köra ut mat och servering istället. Behövde därför kapital för inköp av fordon. Var enkelt och smidigt, inget att klaga på.

Karl Thomas Jonathan Nordqvist

Våra kunder säger

4.7 / 5
155 omdömen

Frågor och svar