Krea

Avida Finans

2023-04-03

Avida Finans - Specialister på långivning till företag och privatpersoner

Hos Avida Finans hittar du ett snabbt och personligt finansieringsalternativ, bland annat i form av företagskredit, för dig och ditt företag. Avida Finans erbjuder finansiella tjänster till både företag och privatpersoner.

Avida Finans finns i Sverige, Norge och Finland och har cirka 100 anställda. Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som bildades redan 1983. Deras affärsidé är att "skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare".

Avida Finans står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva finansiell verksamhet. Avida Finans omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Avida Finans tjänster

Avida Finans har ett stort utbud av finansieringstjänster för företag som:

  • Factoring - Avida Finans erbjuder både fakturabelåning och fakturaköp. För fakturabelåning får du ett företagslån med dina kundfakturor som säkerhet och får betalt direkt. Du får betalt upp till 90% av fakturasumman. Avida Finans sköter också all administration kring fakturering. För fakturaköp så köper Avida Finans dina fakturor för upp till 100% av fakturabeloppet minus avgifter. Du får också betalt inom 24 timmar.
  • Exportfactoring - En factoringlösning för utlandsfakturor som hjälper företag att växa utomlands.
  • Företagskredit - En snabb och enkel finansiering för ditt företags rörelsekapital.

För sina finansieringstjänster så erbjuder Avida Finans:

  • Personlig handläggare
  • Full kontroll via deras online-tjänst
  • Behandlar företags kunder som om de vore sina egna

Företagslån från Avida Finans

Här får du en personlig handläggare för att hjälpa er hitta den bästa lösningen för företagslån för just ditt behov, och så du kan fokusera på er verksamhet.

Avida Finans tillhandahåller företagskredit och företagslån med stora möjligheter att skräddarsy efter vad ditt projekt behöver just nu.

Mer information om företagslån från Avida Finans:

Lånebelopp: 100 tusen kronor - 1 miljon kronor.

Återbetalningstid: 12 - 60 månader. Kan betalas tillbaka som antingen en rak amortering eller annuitetslån.

Uppdaterad 2023-05-05