Krea
Utmärkt 4.7 / 5

A.B.S. Global Factoring

Skriven av: Carsten Leth

Senaste uppdatering: 1 juli 2024

Organisationsnummer: 556929-0769

A.B.S. Global Factoring grundades för 20 år sedan. Idag finns de i fyra länder och har över 100 anställda. A.B.S Global Factoring verkar även globalt. Förutom kontor i Sverige, Österrike, Tyskland och Schweiz kan de erbjuda sina tjänster till svenska bolag som har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Holland och Tyskland.

A.B.S. Global Factoring fokuserar på att hjälpa både det lilla företaget och den stora koncernen. Det spelar ingen roll vilken bransch ditt företag verkar inom eller vilken del i tillväxtfasen du är i. Hittills har de köpt över 2,2 miljoner fakturor och har en factoringomsättning på över 33 miljarder kronor.

A.B.S. Global Factoring finansiering

De är experter på factoring och erbjuder fakturaköp för företag av alla storlekar i olika tillväxtfaser.

  • De strävar alltid efter att ditt företag ska få pengar utbetalda inom 24 timmar.
  • Ditt företags fakturor är alltid 100 procent försäkrade när A.B.S. köper dem.
  • De erbjuder Full Service Factoring som är ett alternativ för dig som verkar både i och utanför Sverige. A.B.S. köper dina fakturor i över 35 olika länder.
  • När du säljer ditt företags fakturor till A.B.S. Factoring kan du erbjuda kunden 90 dagars kredittid.
  • Transparens - Hos A.B.S. finns inga komplexa eller dolda kostnader. Du får en avgift för alla tjänster, det är samma oavsett var i världen du gör dina tjänster.

Du får också en personlig rådgivare. Tillsammans med denne sätter ni upp ett samarbete som passar bäst utifrån ditt företags situation. A.B.S. Global Factoring är alltid flexibla och ser till varje företags unika behov."

Påbörja ansökan
Ansökan är inte bindande
eller
Svar direkt - utan kreditupplysning

Innehåll