Krea
Utmärkt 4.7 / 5
Leasing-Hero

Få flera förslag på företagslån

  • Kostnadsfritt

  • Specialister på företagsfinansiering

  • Alla förslag inom 1 dag

Tjänsten är kostnadsfri.Hur då?
Utmärkt 4.7 / 5
331 omdömen

Varför Krea?

Bättre villkor

Vi konkurrensutsätter flest långivare på marknaden så att du kan få bästa möjliga villkor.

Enkelt

Visa upp ditt företags styrkor för långivarna. Du gör allt online och väljer själv hur mycket information du vill dela med dig av.

Nöjdast kunder

Vi har hjälpt över 15 000 företag att hitta rätt företagslån och har de nöjdaste kunderna enligt Trustpilot.

Därför finns Krea

Därför finns Krea

För företag som vill växa

Små och medelstora företag står för hela fyra av fem jobb i Sverige och utgör därmed grunden för landets ekonomiska utveckling och välfärd. Tyvärr upplever över 50% av företagare att det är svårt att få extern finansiering för att möjliggöra nya investeringar och växa deras verksamhet.

Lättare att hitta rätt finansiering

Vi vill göra det enkelt för företag att få tillgång till den bästa finansieringen. Krea har därför utvecklat en tjänst som samlar in förslag från flest långivare och gör det lätt att välja rätt. Processen är både enkel och tidseffektiv.

Få bättre villkor

Genom att låta Krea samla in finansieringsförslag så säkerställer företagare att de hittar den bästa lösningen för just deras situation och inte betalar onödigt höga finansieringskostnader.

Våra kunder säger

Så får du bäst villkor på företagslån

1Ansök med rätt belopp

Genom att använda Kreas Låneindikator kan du se vilket belopp som ger dig bäst villkor. Låneindikatorn tar 30 sekunder att fylla i och sker utan kreditupplysning.

2Lägg till rätt information

Krea är uppkopplat till banker och bokföringssystem så att du enkelt kan lägga till information om ditt företag. Du väljer själv vad du vill lägga till och vi delar bara information om det hjälper dig att få bättre villkor.

3Välj bland flest låneförslag

Långivare och banker ger dig förslag inom 1 dag. Vi samarbetar med flest banker och långivare, vilket ger bäst chanser till bra villkor.