Krea
Utmärkt 4.7 / 5

Vi utökar ständigt vårt nätverk | Nytt samarbete med Eurofinans

Skriven av: Carsten Leth

Senaste uppdatering: 3 januari 2024

Vi är glada att presentera Euro Finans som är det senaste tillägget i vårt nätverk. Vi jobbat ständigt med att utöka vårt nätverk för att säkerställa att du som företagare hittar det bästa lånet när du är i behov av finansiering. Krea har det största nätverket av banker och långivare vilket ökar chanserna till att du hittar finansiering som passar just din situation till bästa möjliga villkor. Det kan handla om allt ifrån att kortsiktigt öka din likviditet till större finansieringar inför ett projekt eller fastighets-/företagsförvärv. Vi erbjuder också gratis rådgivning från kompetenta experter som kan göra allt ifrån att ge råd om företagslån/factoring, likviditetsbudgetar och affärsplaner till att skräddarsy lösningar för mer komplexa finansieringar.

“Vi snackar inte - vi betalar”

EuroFinans erbjuder smidig tillgång till finansiering; vare sig det handlar om företagslån med anpassad amortering/fastighet som pant eller factoring som de även var först med att erbjuda i Sverige. Tillsammans med de andra bankerna och långivarna på vår plattform kan vi tillhandahålla flera förslag på företagslån och factoring så du kan välja det förslag som passar ditt företag bäst.

Kreas tjänster till dig som företagare

Genom vårt breda nätverk kan du ansöka om:

Om du är osäker på vilken typ av finansiering som passar för ditt företag eller har frågor om Kreas tjänster kan du ta kontakt med vår kundtjänst eller prata med en av våra rådgivare:

kundservice@krea.se

08-551 082 62