Sv
  • Sv
  • En

Artiklar om finansiering

Läs gärna våra artiklar som hjälper dig inför din ansökan. Har du fler frågor? Hör gärna av dig till oss på kundtjänsten.

Amortering på företagslån

För företagslån finns det olika amorteringstyper. Ta del av räkneexempel och läs mer om raka amorteringar, annuiteter, amorteringsfria lån och amorteringskrav.
Läs mer

Checkkredit - ett smidigt sätt att öka företagets likviditet

Checkkredit, eller företagskredit, är ett flexibelt sätt för företag att finansiera sin verksamhet. Läs mer om hur det fungerar och fördelarna med checkkredit.
Läs mer

Fler företag använder fakturaköp - därför digitaliserade vi upphandlingsprocessen

Vi har digitaliserat upphandlingsprocessen av fakturaköp för företagare. Hitta bra villkor genom att jämföra fakturaköp och företagslån i samma process.
Läs mer

Lägre kostnad för småföretag att finansiera sig med lån

Under de senaste två åren har den genomsnittliga räntan för företag sjunkit med 25% hos Krea. Läs mer om goda möjligheter till finansiering på krea.se.
Läs mer

Vad betyder fakturabelåning?

Läs om hur fakturabelåning fungerar. Sedan start har Krea hjälpt fler än 20 000 företag att hitta finansiering. Läs mer om fakturabelåning på krea.se
Läs mer

Det bästa företagslånet - vad är det?

Företagslån kan vara komplicerade. Hur skiljer man på ett bra eller dåligt företagslån? Vilket är i så fall det bästa företagslånet? Läs mer på krea.se.
Läs mer

Småföretagare erbjuds EU-lån med 20% borgensåtagande

För många företag kan det vara svårt att få tillgång till externt kapital. Läs mer om hur du kan ansöka om EU-lån med bättre villkor och lägre borgensåtagande.
Läs mer

Företagsfinansiering – 3 tips för bättre lånevillkor

Villkor för företagsfinansiering kan skilja sig åt. Läs 3 tips på hur du kan hitta den bästa räntan och villkoren. Jämför och hitta företagsfinansiering på Krea.
Läs mer

Företagskonto - Allt du behöver känna till

Allt du behöver veta om att öppna företagskonto - Tjänster, kostnader och annat som är bra att känna till om företagskonto. Fler tips och artiklar på krea.se.
Läs mer

Företagslån utan säkerhet

Företagslån utan säkerhet hos KREA - störst jämförelse av företagslån. Hitta bättre ränta på ditt företagslån. Över 30 anslutna banker och långivare. Enkel och kostnadsfri ansökan.
Läs mer

2 enkla sätt att räkna ut ditt låneutrymme på

Företag kan behöva ett visst belopp i företagslån för förverkliga ett projekt. Läs om hur du kan ta reda på ditt låneutrymme för ditt nästa företagslån.
Läs mer

Jämför företagslån

Jämför företagslån med förslag från upp till 30+ långivare på Krea - Där företag hittar rätt lån. Enkel och kostnadsfri jämförelse av företagslån - ansök idag.
Läs mer

Hur kan du som företagare ta nytta av din reskontra?

Läs om hur du kan använda din reskontra för att få företagslån och annan finansiering. Fler artiklar och tips på Krea - Där företag hittar rätt lån.
Läs mer

4 sätt som din redovisningskonsult kan hjälpa dig med finansiering

Det kan vara svårt att hitta rätt i finansieringsvärlden. Läs om hur din redovisningskonsult eller redovisningsbyrå kan hjälpa dig hitta rätt företagslån.
Läs mer

Factoring - Fördelarna med att sälja och belåna fakturor

Factoring är ett populärt alternativ till företagslån. Läs om hur factoring fungerar och hur du kan använda det som komplement till företagslån.
Läs mer

Varför vissa får finansiering och andra inte

Ta reda på vilka de viktigaste faktorerna är för att få företagslån baserat på en analys av 7000 låneansökningar via krea.se.
Läs mer

Företagslån utan UC

Hitta företagslån utan UC hos Krea - Störst fokus på företagslån. Hitta det rätta företagslånet utan UC för dig - ansök enkelt och kostnadsfritt.
Läs mer

Företagslån utan borgen

Företagslån utan personlig borgen hos Krea - Störst jämförelse av företagslån. Upp till 20 låneförslag inom 2 dagar - Ansök kostnadsfritt om företagslån utan borgen.
Läs mer

Allt om företagslån

Ansök om företagslån upp till 4 Milj kr. Företagslån för små och mellanstora företag. Hitta de bästa villkoren för ditt företagslån på Krea.
Läs mer

Företagslån med betalningsanmärkning

Ta företagslån med betalningsanmärkning hos Krea - Störst fokus på företagslån. Få låneförslag från 20+ långivare. Få företagslån med betalningsanmärkning idag.
Läs mer

Lån till företag

Ansök om lån till företag hos Krea. Hitta bättre ränta på ditt företagslån. Låneförslag från 20+ långivare inom 2 dagar. Enkel och kostnadsfri ansökan hos Krea.
Läs mer

Kreditkort för företaget

Att tänka på när man skaffar kreditkort för företag. För- och nackdelar med kreditkort till företag. Läs mer om företagskreditkort hos https://krea.se/.
Läs mer

Företagsleasing

Läs om olika typer av företagsleasing, hur du leasar på bästa sätt, och vad du ska tänka på när du leasar för ditt företag.
Läs mer

Varför är fakturaköp bra för företag?

Frigör kapital via fakturaköp. Läs om varför fakturaköp är ett bra alternativ för ditt företag. Besök KREA - Störst jämförelse av företagsfinansiering.
Läs mer

Hur kan man få ett snabbt företagslån?

I vissa företag kan det uppstå plötsliga situationer som kan leda till behov av ett snabbt företagslån. Här tipsar vi dig om hur du kan få ett snabbt företagslån.
Läs mer

5 saker att tänka på vid företagslån till nystartat företag

Läs om vad du ska tänka på när du ansöker om företagslån till nystartat företag. På Krea är vi specialiserade på att hjälpa små till mellanstora företag att hitta rätt företagslån.
Läs mer

Allt du behöver veta om Maskinfinansiering

Läs om fördelarna med maskinfinansiering, hur man går tillväga för att skaffa maskinfinansiering, och olika alternativ till maskinfinansiering.
Läs mer

Jämförelse av finansiering - Företagslån vs. fakturaköp

Att hitta företagsfinansiering har blivit en allt svårare uppgift. Läs om vilket alternativ som är bäst för ditt företag: företagslån eller fakturaköp.
Läs mer

Förhandling för framgångsrik företagsfinansiering

Läs om hur du kan förhandla dig till en förmånligare ränta hos banker och långivare - Allt om förhandling för företag som söker finansiering.
Läs mer

Företagsakuten - hur kan det hjälpa mitt företag?

Företagsakuten är ett initiativ från staten för att minska bankernas risk med att låna ut till småföretag och därmed öka chanserna för småföretag att få lån.
Läs mer

Förbättra företagets kassaflöde med 5 enkla tips

Läs om hur du kan förbättra företagets kassaflöde med 5 tips. Fler artiklar och tips för företagare på krea.se - Där företag hittar rätt lån.
Läs mer

ALMI Företagslån - Ett komplement till din finansiering

ALMI Företagslån är ett komplement till ett befintligt företagslån. Lär dig mer om ALMI Företagslån och ALMI Brygglån på KREA - Där företag hittar rätt lån.
Läs mer

3 frågor du bör ställa dig innan du väljer ett företagslån

När det kommer till företagsfinansiering finns det flera saker att ha i åtanke innan du väljer att gå vidare. Läs om 3 frågor som kan vägleda dig till rätt val.
Läs mer

3:12 reglerna - Entreprenörsskatten

Krea är den ledande låneförmedlaren för företag som hjälper små och mellanstora företag att hitta rätt lån. Smidig process online med endast 1 UC - ansök idag.
Läs mer

Privatlån - hur kan det användas i ditt företag?

Privatlån och hur det kan användas i ditt företag. Läs mer om hur du kan använda privatlån för att finansiera din verksamhet hos Krea.
Läs mer

Brygglån

Ett brygglån eller överbryggningslån ska hjälpa ditt företag att hantera en kris eller finansiera ett projekt. Läs mer om brygglån hos Krea.
Läs mer

Företagslån Corona

Corona-krisen innebär många utmaningar för företagare. Läs om vilka förändringar som staten genomfört för att hjälpa företagen att ta sig igenom krisperioden.
Läs mer

Allt om lagerhållning - Tips på hur du sänker dina lagerkostnader

Läs allt om lagerhållning. Tips och åtgärder på hur du sänker dina lagerkostnader. Läs om hur du effektiviserar ditt varulager på https://krea.se/.
Läs mer

4 tips på hur du förbereder dig inför bankmötet

Siffror och fakta spelar en stor roll hos banken, men du behöver också vinna deras förtroende. Här ger vi 4 tips på hur du förbereder dig inför bankmötet.
Läs mer

1 nytt stödpaket under Corona: Omställningsstöd

Omställningsstödet är ett av Regeringens stödpaket för att hjälpa företagare. Här skriver vi om vad detta innebär för företagen, och hur man kan få nytta av den. Läs mer på krea.se.
Läs mer

3 saker som företagare bör veta under Corona-krisen

Coronaviruset innebär många utmaningar för företagare. Småföretagare, enskilda firmor och vissa branscher drabbas allra hårdast. Situationen är dock inte helt hopplös! Det kan t.ex. vara bra att veta vilka förändringar som staten genomfört för att hjälpa företagen att ta sig igenom krisperioden.
Läs mer