Sv
  • Sv
  • En

Om företagslån

Det finns mycket att tänka på när det kommer till företagslån. Här har vi samlat den information som finns så att du kan fatta rätt beslut och välja det rätta företagslånet när du behöver det.

Småföretagare erbjuds EU-lån med 20% borgensåtagande

För många mindre företag kan det vara svårt och kostsamt att få tillgång till externt kapital. Läs mer om hur du kan ansöka om EU-lån, ett lån med bättre villkor och lägre risk för småföretagare.
Läs mer

Lägre kostnad för småföretag att finansiera sig med lån

Under de senaste två åren har den genomsnittliga räntan för företag sjunkit med 25%, visar datan. Det är goda nyheter för alla småföretag som överväger att låna för att finansiera sin verksamhet.
Läs mer

Amortering på företagslån

För företagslån finns det olika amorteringstyper - Ta del av räkneexempel och läs mer om raka amorteringar, annuiteter, amorteringsfria lån och amorteringskrav.
Läs mer

Privatlån och företagslån - De 3 största skillnaderna

Har du en enskild firma kan du ta ett privatlån som ett företagslån. Läs om hur mycket du kan låna, och vad du bör tänka på innan du väljer på https://krea.se/.
Läs mer

Fastighetslån - Företagslån till fastighet

Ansök om företagslån till fastighet - få låneerbjudanden från fler än 20 banker och långivare. Kostnadsfritt och säkert - låneförslag inom 2 dagar.
Läs mer

Företagsleasing

Läs om olika typer av företagsleasing, hur du leasar på bästa sätt, och vad du ska tänka på när du leasar för ditt företag.
Läs mer

Brygglån

Ett brygglån eller överbryggningslån ska hjälpa ditt företag att hantera en kris eller finansiera ett projekt. Läs mer om brygglån hos Krea.
Läs mer

Kreditkort för företaget

Att tänka på när man skaffar kreditkort för företag. För- och nackdelar med kreditkort till företag. Läs mer om företagskreditkort hos https://krea.se/.
Läs mer

Företagslån småföretag

Det kan ofta vara svårt att få företagslån som småföretagare hos storbankerna. Men som tur är finns det andra sätt. Läs om hur du kan få lån som småföretag.
Läs mer

Företagsfinansiering – 3 tips för bättre lånevillkor

Villkor för företagsfinansiering kan skilja sig åt. Läs 3 tips på hur du kan hitta den bästa räntan och villkoren. Jämför och hitta företagsfinansiering på Krea.
Läs mer

Företagslån aktiebolag

Att ta företagslån kan skilja sig mellan aktiebolag och enskilda firmor. Läs om företagslån till aktiebolag och hur du kan maximera ditt nästa företagslån.
Läs mer

Företagslån enskild firma

Företagslån till enskild firma hos KREA - Där företag hittar rätt lån. Få låneförslag från 20+ banker och långivare. Ansök enkelt och kostnadsfritt.
Läs mer

Företagslån utan borgen

Företagslån utan personlig borgen hos Krea - Störst jämförelse av företagslån. Upp till 20 låneförslag inom 2 dagar - Ansök kostnadsfritt om företagslån utan borgen.
Läs mer

Företagslån ränta

Få en bra ränta på ditt företagslån på KREA - Störst jämförelse av företagslån i Sverige. Upp till 20 låneförslag inom 2 dagar. Enkel och kostnadsfri ansökan hos KREA.
Läs mer

Företagslån utan säkerhet

Företagslån utan säkerhet hos KREA - störst jämförelse av företagslån. Hitta bättre ränta på ditt företagslån. Upp till 20 låneförslag. Enkel och kostnadsfri ansökan.
Läs mer

Företagslån utan UC

Hitta företagslån utan UC hos KREA - Störst fokus på företagslån. Hitta det rätta företagslånet utan UC för dig - ansök enkelt och kostnadsfritt.
Läs mer

Jämför företagslån

Jämför företagslån med förslag från upp till 20+ långivare på Krea - Där företag hittar rätt lån. Enkel och kostnadsfri jämförelse av företagslån - ansök idag.
Läs mer

Företagslån med betalningsanmärkning

Ta företagslån med betalningsanmärkning hos Krea - Störst fokus på företagslån. Få låneförslag från 20+ långivare. Få företagslån med betalningsanmärkning idag.
Läs mer

Företagslån

Ansök om företagslån upp till 5 Milj kr. Företagslån för små och mellanstora företag. Hitta den bästa räntan och villkoren för ditt företagslån på KREA.
Läs mer

Lån till företag

Ansök om lån till företag hos Krea. Hitta bättre ränta på ditt företagslån. Låneförslag från 20+ långivare inom 2 dagar. Enkel och kostnadsfri ansökan hos Krea.
Läs mer

Företagskredit

Över 5000 företag hos Krea - störst jämförelse av företagslån. Jämför 20+ långivare och hitta den rätta finansieringen idag - Ansök enkelt och kostnadsfritt på krea.se.
Läs mer