Våra Partners & Långivare

Vi på Krea är stolta över att vi har flest långivare anslutna på plattformen. När du ansöker om företagslån hos oss ökar du därmed chanserna att få det rätta företagslånet. Krea jobbar idag bland annat med Marginalen Bank, Mynt, Qred, DBT, Svea Bank, Froda, Capcito, Aros, OPR, Billecta, Balanzia, Avida, Capitalbox, Qapitala, Approva och Corpia. Vi jobbar också med att kontinuerligt utöka antalet långivare, så kontakta oss på martin.branzell@krea.se om du vill bli en av våra långivare.

Kronan Finans

Kronan Finans är långivaren som hjälper dig förbättra ert rörelsekapital. Ansök om företagslån hos Krea.se idag.

Läs mer

IMH Finans

IMH Finans hjälper ert företag med lån via frigörelse av bundet kapital. Ansök om företagslån hos Krea.se idag.

Läs mer

Fedelta

Fedelta är långivaren med stort fokus på flexibla och nytänkande lösningar åt dig som låntagare av företagslån.

Läs mer

Corpia

Corpia erbjuder företagslån till en konkurrenskraftig ränta och är så flexibla som just din bransch kräver. Ansök hos Krea idag.

Läs mer

Approva

Approva erbjuder snabba och flexibla finansieringslösningar, vilket gör att utbetalning ofta kan ske samma dag som ansökan kommer in, så att du som företagare kan få mer tid till annat.

Läs mer

Qapitala

Qapitala erbjuder helt rörliga checkkrediter där du blir tilldelad ett kostnadsfritt kreditutrymme och betalar enbart en ränta på det du använder när du använder det. Ansök idag.

Läs mer

CapitalBox

CapitalBox är långivaren för dig som småföretagare där du kan få hjälp med rörelsekapital när det behövs. Ansök om företagslån idag.

Läs mer

Avida Finans

Hos Avida Finans hittar du ett snabbt och personligt finansieringsalternativ, bland annat i form av företagslån, för dig och ditt företag.

Läs mer

Balanzia

Balanzia är det moderna alternativet till storbankerna, men med en mer digital process och snabbare hantering. Ansök om företagslån idag.

Läs mer

Billecta

Billecta erbjuder smarta finansieringslösningar med flexibla villkor där de gärna har en nära dialog med låntagarna för att komma fram till erbjudanden som passar just er.

Läs mer

OPR Företagslån

OPR är långivaren för dig som söker snabb och enkel finansiering, med långvarig erfarenhet att hjälpa småföretagare, nystartade bolag, eller verksamheter med ojämna inkomster där det annars kan vara svårt att få lån.

Läs mer

Aros Kapital

Aros tillhandahåller en av dem mest flexibla finansieringslösningarna på marknaden, där du som låntagare av företagslån kan ange flera olika typer av säkerheter och med ett stort spann på avbetalningstider.

Läs mer

Capcito

Capcito är långivaren där du som låntagare får en helt digital upplevelse och ansökningsprocess för företagslån. Detta gör att deras handläggning av ansökningar är bland de smidigaste och snabbaste i branschen.

Läs mer

Froda

Froda är en helt digital långivare med en kreditbedömning som baseras på ditt företags försäljning, vilket möjliggör att de kan erbjuda snabba och rättvisa villkor till både nystartade och väletablerade bolag.

Läs mer

Svea

SVEA Bank är en marknadsledande aktör tack vare deras stora utbud av finansieringstjänster och stora satsning på personlig service. I deras sortiment ingår företagslån och företagskredit.

Läs mer

DBT

DBT är långivaren med fokus på företagare som söker finansiering för att växa sin verksamhet, med en av marknadens bästa förutsättningar för små och medelstora företag.

Läs mer

Qred

Qred erbjuder flexibla företagslån utan komplicerade villkor eller dolda avgifter. Företagslånet fungerar som en prenumeration utan bindningstid, där du när som helst kan betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnader.

Läs mer

Mynt

Mynt erbjuder lösningar för finansiering och företagslån designade utifrån små bolags behov, men en tydlig och transparent process och kreditbedömning.

Läs mer

Marginalen Bank

Marginalen har en av dem mest förmånliga avgifterna för företagslån och är ofta tidigt ute med nya lösningar för att tillgodose diverse behov. Ansök om företagslån idag.

Läs mer