Balanzia

Balanzia - Finansiella tjänster för privatpersoner och företag

Balanzia är för dig som söker ett nytänkande och modernt alternativ till storbankerna.

Balanzia grundades 1953 och är det moderna alternativet till storbankerna. Med en mer digital process och snabbare hantering än de traditionella bankerna är Balanzia en bra möjlighet för dig som söker företagslån och vill ha en längre möjlighet till avbetalning. Balanzia står för:

  • Du-fokus - Kunden är alltid i fokus med ett tillmötesgående och professionellt bemötande. Balanzia tar alltid kundens perspektiv med nyfikenhet, ödmjukhet, respekt, enkelhet och personlig service på ett tillmötesgående sätt.
  • Lösningsorienterad - Balanzia erbjuder sin kompetens med lyhördhet gentemot kundens och marknadens önskemål. De erbjuder sin kompetens, affärsmannaskap och en ambitiös inställning.
  • Trygghet - Sunda kreditgivningar och satsning för bolags och individers välmående. Balanzia kommer från entreprenörsvärlden och satsar på att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Balanzia står även under Finansinspektionens tillsyn.

Företagslån från Balanzia - När din tillväxt behöver en skjuts

Med en transparent och individuell prissättning kan de erbjuda en av dem bästa räntorna i branschen för större företagslån. Balanzia ger också ofta svar inom samma dag.

Företagslån från Balanzia kan du förtidsinlösa utan extra avgift. Balanzia erbjuder också transparenta villkor utan några dolda avgifter.

Mer information om företagslån från Balanzia:

Lånebelopp: 10 tusen kronor - 5 miljoner kronor

Återbetalningstid: 6 - 60 månader

Andra krav för företagslån

Det går bra att ansöka om företagslån hos Balanzia även om man har betalningsanmärkningar. Balanzia gör en bedömning av framtida betalningsförmåga. Följande krav gäller för att kunna ansöka om företagslån:

  • Företaget är ett aktiebolag, kommanditbolag eller en enskild firma
  • Bolaget har funnits i mer än 6 månader
  • Krav på minsta omsättning döms på individuell basis