Ergu Finans

Ergu Finans vill hjälpa svenska företag i Sverige med tillväxt. Alla bolag är beroende av kapital därför erbjuder de en smart lösning. Ett företagslån av Ergu Finans är det smarta valet. Du får ett tillskott i kassan vilket gör dig förberedd för en tillväxt. De förser dig med att du inte behöver stanna upp din verksamhet för du inte har tillräckligt med pengar i kassan för att att betala en oväntad kostnad, anställa personal, köpa in nya varor eller inköp av maskiner.

Företagslån från Ergu Finans

Marknadsledande villkor - Ett företagslån av Ergu Finans blir du inte bunden till. Du kan när som helst betala av lånet kostnadsfritt. Du betalar samma belopp varje månad, fast månadskostnad. De tar inte ut några onödiga avgifter som startavgifter, administrativa eller uppläggningskostnader. Du kan under lånets löptid ändra din betalningstid, ansöka om höjning och lösa lånet kostnadsfritt. De gör ingen UC på dig som borgen utan använder sig av Creditsafe, det kommer inte påverka din kreditvärdighet hos bankerna.

Personlig service - Ergu Finans hanterar alla sina ansökningar direkt och deras mål är att kunna ge dig som sökande en kostnadsfri offert och utbetalning samma dag. Du som kund ska kunna fokusera på din verksamhet.

Trygghet - Ergu Finans grundades 1971 och har sedan dess varit under tillsyn av finansinspektionen. De behandlar alla sina kunder med högsta respekt och tar sitt ansvar. Din information är i säkert krypterat förvar hos dem.

Lånebelopp: 30 tkr - 500 tkr

Återbetalningstid: 6-36 månader

Säkerhet för företagslån

Ergu Finans kräver inga säkerheter i företaget istället tar de personlig borgen. Vid företagslån över 150.000 kr krävs det 2 stycken borgen.

Övrigt om Ergu Finans

Ergu Finans är ett växande fintech-bolag med fokus på företagslån. De jobbar ständigt med att utveckla deras verksamhet för att vara företagets förstahandsval när det kommer till lån. De har alltid kunden i fokus och jobbar att utveckla deras verksamhet efter kundens behov. De hjälper aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag.